Aki még iskolába jár 18 év alatti személy hol tud szülő nélkül munkát vállalni? Vagy esetleg hogyan lehetne elintézni?
Figyelt kérdés
Zala megyében.2018. jún. 19. 20:23
1/3 anonim válasza:
Iskolaszövetkezeten keresztül. Vagy mi a kérdés? Ha elmúltál 15 (?), nem kell a szüleid beleegyezése.
2/3 A kérdező kommentje:
Iskolaszovetkezethez is kell szülő sajnos. Aminél pedig jelenleg vagyok iskolaszövetkezet ott pedig nem adnak munkát vagyis nem hívnak.
2018. jún. 20. 19:52
3/3 anonim válasza:
Ott vállalsz munkát, ahol tudsz és szükség van Rád.
Attól, hogy diák vagy, az iskolaszövetkezeten keresztüli munkavégzés nem kötelező, az csak egy lehetőség, mert kedvezőbb a bérlevonások szempontjából.
Mint bármelyik más "felnőtt" dolgozó is vállalhatsz munkát a szünidőre. Azt, hogy hol tudsz dolgozni, Neked kell megtalálnod a környezetedben.
Én cégekhez jártam irodákat takarítani, valamint kertészetbe kisegítőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!