Van itt olyan, aki később dolgozott a szakmájában?
Figyelt kérdés
Szerettem volna munkát váltani a szakmámban (vagy értsd olyan helyre, ahol szívesen dolgoznék), de kifutottam az időből, és már nem akarom tovább húzni.
Félek, hogy nem tudok majd váltani, ha közben bejön a vágyott állás a próbaidő után stb.
Van itt olyan, aki dolgozott x helyen, majd később jött a szakmai/vágyott állás? Hogyan sikerült, oldotta meg?
2018. jún. 18. 10:34
1/3 anonim válasza:
Én mezőgazdaságit végeztem, aztán egy ingatlankereskedőnek dolgoztam... Én voltam a legjobb, mert ha földet vettünk, mindig tudtam valamit hazudni, annak ellenére, hogy egyáltalán nem értettem a szakmához :)
Olyan meggyőző volt amikor az eladóval alkudtam, hogy ez Szoloncsák szikes talaj, de köves és ezért nem lehet szántani mert begörbül a tárcsa, és amúgy is 22 % a meredeksége így hatalmas az eróziós kár, ez max legelőnek jó :)
27/F (ma már ingatlankereskedő vállalkozó)
2018. jún. 18. 13:34
2/3 anonim válasza:
Szakmunkás után gondolkodtam hajózáson de palyakezdokent nem volt sok esélyem. Szinte azonnal pálya elhagyó ( Érettségi után kereskedő üzletvezető, Eu pályázatíró , kulturális projektmenedzser és minositet palyazatfigyelo, terulet-és településfejlesztő, megújuló energiaforrások ) mellette kenyszerpalyas diakmunkas meg multis alkalmazott lettem közel 10 évig, majd mivel nem volt sok lehetőségem a devizahitel spirálból minimálbérrel és másodállású vállalkozóként, csalad fenntartóként kikerülni újra vendeglatoztam fél évet Balatonon, mellette parhuzamosan jelentkeztem mosogatonak hajóra, ahonnan szakmai alapon fellepdeltem. 8 év után saját egységeimet vezetem az eredeti szakmámba, de egyedileg ötvözve a többi képesítésemmel ami jó piacot is hozott magával.
2018. jún. 18. 13:42
3/3 anonim válasza:
Végülis én is. Logisztikával foglalkoztam pár évig multinál, majd jópár évet töltöttem otthon a gyerekekkel. Nagy vágyam volt a közigazgatásban elhelyezkedni, ami a specializációmmal is összecseng. Sikerült, boldog vagyok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!