Milyen a Royal Ascotnál dolgozni a Festiwork által?
Hali, nekem ez volt a harmadik Royal Ascotom a Festiworkkel.
Hosszabb turnuson még nem voltam, mert már főállásban dolgozom és a szabikkal csak ez ami megoldható.
Én azt tapasztalom, hogy évről egyre jobb a dolog. A sátrazás nem rossz, a zuhanyzók kúlturáltak és melegvíz is van. Van egy nagy sátor ahol tudsz mikrózni, vízet forralni és idén már gázpalackról működő kis tűzhelyszerűség is volt. Felszereltség tehát abszólut pozítívan fejlődő a táborban.
A társaság nagyon jó szokott lenni, én mindig hamar megtaláltam eddig a közös hangot a többiekkel, de persze most is volt 1-1 ember aki a sátrában gubbasztott végig és kicsit antiszoc volt. A csapat nagy része viszont jó arc.
A munka szempontjából most egy másik angol cégnek dolgoztunk a pályán, nem annak akinek az előző években. Ez érződött mert kellett pár nap mire beálltak a dolgok. De az elöző két évben minden olajozottan ment, így azokból kiindulva jövőre már ez az angol cég is felkészültebb lesz. A magyar supervisorok a Festiwork oldaláról jó arcok voltak és én azt tapasztaltam, hogy jobban képben voltak néha mint az angolok :D Az első napokban is pl. ők intézték el, hogy legyen vízünk és mindenki eljusson kajálni. Meg menet közben is elérhetőek voltak folyamatosan ha valamiben kellett a segítségük. Külön szerettem idén Majoros Csillagot aki folyamatosan jött-ment és intézkedett értünk.
Jah és a kaja!
Az első Ascotomon teljesen önellátó volt a dolog, a másodikon kaptunk egy ebéd csomagot ami nem volt rossz tekintve, hogy önellátónak volt meghírdetve a turnus, inkább kellemes plussz dolog volt. Idén nagy meglepetésemre mindenki kapott kaja jegyet és volt meleg kajánk, sőt olyan is akadt aki szerzett magának reggelit is :D
A ruházatot tekintve idén komolyabban vették a fekete nadrágot és cípőt mint eddig. Volt olyan srác aki fekete gatyának egy inkább szürkes mint fekete farmert hozott, de neki is meg lett a helye. Én úgy láttam mindenki azon van, hogy megoldja a dolgokat.
A műszakok volt a hét elején könyebbek és rövidebbek voltak, ott általában 10 óráztunk, de a végén már összejött a 12 munkaóra/ nap is. Nem voltak megoldhatatlan dolgok, és a vendégek tényleg annyira elitek, hogy pl. a Royal Enclosureben volt, hogy tényleg csak a fűszálakat igazgattuk mert annyira nem volt szemét. Nekem a wc-s poszt tetszett a legjobban mert semmi undormánnyal nem találkoztam, viszont 46 font jattot összeszedtem :D
Szünetben eltudtunk menni megnézni egy futamot, fogadni és lehetett és egyáltalán nem azt éreztem, hogy én ott egy alja takarító lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!