Mit jelent a stabil fizetés az álláshirdetésekben?
Figyelt kérdés
Gyakran olvasom ezt, ilyen olyan munka blabla és amit kínálunk: stabil fizetés.
Ugyanakkor egy szám sincs arról hogy összegszerűen ez mi.
Mi az a stabil fizetés?
Mondjuk olyan amire lehet építeni? Amire lehet hitelt felvenni családot alapítani lakást venni házat építeni? Hát az a stabil amire lehet építkezni, nem?
Vagyis akkor nettó fél milla alsó hangon (álmodik a nyomor).
De nem ez lenne a „stabil fizetés“?
2018. jún. 10. 20:43
11/12 A kérdező kommentje:
"Mégis rákaptál az álláshirdetésre, tehát működött a dolog..."
Miért működött volna? Beidéztem egy hirdetést ennyi történt. ELmentem felhívtam stb?
Dehogy.
2018. jún. 11. 17:40
12/12 anonim válasza:
Sajnos manapság nem alap a stabil fizu. Főleg értékesítős állásoknál... ott sokszor jutalékos rendszer van, és az nem mindig épp kedvező. Illetve az is, főleg kis cégeknél, egyre gyakoribb, hogy részletekben kapja meg az illető, és úgy kell nyüstölni a főnököt. Igen, ez kellene, hogy az alap legyen, de sokaknak ez már megnyugtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!