Mit dolgozol? Mennyit keresel? Milyen végzettsége (i) d van (nak)? Milyen tanuló voltál?
Egy dolgozatomhoz kell statisztika.
Ezért kérem minél többen írjanak és mindenre válaszoljanak, mert csak úgy tudom belekalkulálni.
Tehát a kérdések:
~jelenlegi munkahely
~havi nettó fizetés
~az összes végzettség, ami papíron meg van
~általános, középsuli, egyetem tanulmányi eredmények átlaga(külön)
Előre is köszönöm szépen a válaszokat, természetesen mindenki kapja a pontot, aki ír!
En 8altalanost vegeztem.
Jelenleg nem dolgozom,mert bepanikolok,felek,hogy semmire nem vagyok kepes es panikroham tor ram munkahelyen.
Egy nagy rakas szerencsetlenseg vagyok.
- Multi, pénzügyi terület
- 350K HUF.
- általános iskola, gimnázium, BSc, MSc
- Általános kitünő, Gimi 3,5 körül, BSc ~2,5 (mérnöki terület, utána mentem pénzügyi irányba mesterre), Msc 4 felett
25/F.
- MÁV-Start Zrt.
- 300 ezer + SZÉP kártya (havi kb 20e) + egyebek (nyugdíjpénztár 15e, telefon, ingyen vonat)
- BME Közlekedésmérnöki Kar, autógépész (5 éves képzés), német általános középfokú nyelvvizsga (angolul jobban tudok, de arról nincs papírom)
- általános: kitűnő, gimnázium: kitűnő, egyetem: hármas
# 6
Ja, főleg értlemes kérdésből van kevés :)
# 6
Az önkritika nagyon fontos, ügyes!
A 8 kommentből csak 2 normális van. Ne a kérdezőt basztassátok. Ha csak azért ide kommenteltek, hogy a kérdezőnek beszoljatok trollok vagytok.
Ez egy teljesen normális kérdés, amit én biztosan megválaszolnék ha nem most érettségiznék és lenne munkahelyem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!