Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajz küldés után hány...

Önéletrajz küldés után hány napon belül kereshetnek és hol, valamint honnan tudhatom hogy nem kaptam meg az állást, hány napon kívül?

Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában telefonon hívnak be interjúra. A több kérdésedre nincs jó válasz. Volt, ahonna interjú után még aznap hívtak, hogy felvettek, volt, ahonna másfél hónappal később. Arról, hogy nem vettek fel, ritkán értesítenek, de az is lehet akár másnap, de akár hetekkel később is.
2018. jún. 7. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

2-4 éve még úgy volt, ha 2 héten belül nem keresnek, felejtős.

Manapság már nehezebb tészta... Sok olyat hallok és látok, hogy hónapok múltán van válasz, a hetek meg elrepülnek, a HResek hiába ígérnek 2 hetenkénti visszajelzést, ez sose jön össze (csak akkor nem értem, miért mondják?). Én és a baráti köröm is ezt tapasztaljuk.

Ahol tényleg kell az állás, ott általában nem tökölnek hanem felhívnak és minimum egy előszűrést csinálnak.

De sok helyen nem sürgős az ember (vagy nem érzékelik a srügősséget a vezetőségben :)) és a tökéletes jelöltet hajszolják, holott a meló kb az elváráslista feléből teljesíthető.

A titok - ha beadod valahova, ne számíts rá hogy keresnek. Kb felejtsd is el. Telefonon fognak majd keresni ha keresnek.

Ha meg nem kapod meg, szinte soha nem szólnak vissza. Tehát - soha ne várj, jelentkezz folyamatosan!!

2018. jún. 7. 12:00
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha felvesznek közben máshova, akkor a másik hellyel mi lesz? lemondjam? oda már nem vesznek fel többé akkor?
2018. jún. 7. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod, hogy sajálod, már nem aktuális.

Egyszer visszamondtam egyet így, mert mire másfél hónappal az interjú után ajánlatot kaptam, már volt új állásom. Két évvel késő ugyanahhoz a céghez, más pozira simán felvettek. Végül más indokból azt is visszamondtam kezdés előtt egy héttel, szóvallehet, hogy több esélyem már nem lenne...

2018. jún. 7. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Gyári munkával kapcsolatban többnyire már másnap felhívnak. Normális munkahelyről rendszerint 2-4 héttel később szoktam kapni az elutasítást, már ha arra is méltóztatnak egyáltalán.
2018. jún. 7. 14:09
 6/6 TappancsMancs ***** válasza:
72%
Jó kérdés.
2018. jún. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!