Félek elhelyezkedni?
Szerettem volna x területen dolgozni, de nem sikerült. A lehetőségét nem akarom kizárni, nyitott maradok, de szükségem van állásra, de félek, hogy pont akkor fog jönni,amikor már dolgozom. Ezért félek elhelyezkedni mert mindig arra gondolok, hogy nem fogok tudni továbblépni, ott ragadok stb.
Van itt olyan, aki hasonló helyzetben volt?
És addig miből fogsz élni? Az éhség nagyobb úr, mint a félelem, nem?
Szerencsére ha elhelyezkedtél dolgozni, senki nem kötelez rá, hogy ott maradj, tehát ha van jobb, nyugodtan elmehetsz.
Igen de igy pl interjuzni siman megy. Annyira unom a sehova sem vezeto elso koros "megnezlek hogy nezel ki" allasinterjukat, vagy hogy mindent a masodikban tudok meg hiaba kerdezek ra stb. Meg ugye mire behivnak egy, ket honap is szokott lenni neha, idohuzas az egesz sokszor.
Mar rosszul erzem magam az egesztol, gorcsol a hasam. Viszont teljes allasban szerintem lehetetlen interjuzgatni.
orvostól nem kell igazolás?:D
dolgoztam már XY helyen ott pl soha nem engedtek el sehová, akár ha csak fél napot szerettem volna, soha. ezért is parázom. Általában az interjúk meg ilyen délelőttönként vannak, ha meg azt mondom, hogy nem tudok elmenni, akkor sokszor inkább nem is keresnek meg ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!