Ki milyen jogdíjszerű jövedelemszerzési lehetőségeket ismer?
Igazából kb minden belefér, a legyek poppénekest hagyjuk, valamint a biztosítási ügynököt is. Nem mondom, hogy MLM kizárva de nem ilyesmire gondolok, illetve nem klasszikusra.
Minden egyéb ötlet érdekel.
amit én jogíj szerűnek tartok, az az hogy havi x pénzt fizet amit egyszer már létrehoztam és a jövőben minimálisan kell legfeljebb foglalkozni vele, de semmi esetre sem napi 8 órát.
@ 05:52
Köszi eddig a szótárra még nem is gondoltam! Bár kissé telítettnek érzem a piacot.
előtte meg utána: köszönöm a hasznos válaszokat. ^^
Az éttermesnél úgy érzem, hogy nem árt ha van egy fegyverem, ugyanis általában szerintem van nekik már eleve "védőjük" aztán még konkurenciaharc lenne.
Ne akadjunk le kérem annál, hogy jogdíjat a zenész kap az ügynök meg jutalékot meg jutalékot, a tőzsdén meg osztalékot meg....
Amire én itt gondolok, az az, hogy egyszer van vele munka bőven utána pedig hozza a pénzt. Teszem azt van vele 1-2-3-4-5-6-7 nap munka és utána amíg létezik az az anomália:) amiben létrehoztad ezt, és maga az amit létrehoztál hoz napi átlag 2fillér-1.000.000HUF
Nemtudom jobban elmondani. A hülyék úgyis találnak rajta fogást, az okosok meg úgyis értik. Csak ne menjen el ilyen szőrszálhasogató okosítás irányba pls.
Kiképezed magad nagyon magas szinten, elmész kutatni (főleg gyógyszer és/vagy biotechnológiai téren). Majd amikor elég tapasztalatod és tőkéd lesz, alapítasz egy saját céget, melynek ez belevág a profiljába, és rendelkezni fog az általad feltalált szabadalommal.
Ezután a szabadalmat eladod nagyobb multiknak, gyáraknak más laboroknak és már ömlik is pénz.
Így még milliárdokat is össze lehet hozni, persze szerencse is kell hozzá, mert ha mégsem jön be egy project, akkor rengeteget lehet bukni.
@Előző
Igen igen én vagyok az a vegyész/biotechnikus aki nem tudom, hogy a szakmámban milyen lehetőségek vannak:)
Lepont nem ment, de a fel se...
Ennél kicsit egyszerűbben hangzik az, hogy váljak Istenné tanuljak meg teremteni és majd amit teremtek eladom a cégen belül amit teremtettem, méghozzá busás haszonnal hisz csak 1-2 csettintést fektettem bele.
Na jó rendes leszek, mindenkinek alákínálok így monopólium is leszek idővel, másrészt a vevő is elégedetten távozik.
Pénzt csak az infláció végett nem teremtenék, mert a pénz istenei még reám Istenre is lecsapnának az új VPOP összevonva APEH-al nevű behajtószervezet segítségével.
Igazából teszem azt ilyen A D S E N S E fajsúlyú dolgokra gondoltam, de ezt nem akartam írni, mert egyből mutatok egy irányt. ám úgylátom, hogy nem hagyhatom ki. De nem feltétlen csak ilyen jellegű dolgokra gondolok, viszont azért kritérium, hogy egyszerű halandó számára is elérhető legyen, ne kelljen fullmilliomos biotechnikusnak lenni hozzá alapból (aki ráadásul kockáztatja meglévő vagyonát), hogy esetleg milliárdos biotechnikus legyek később.
Sőőőőőőt ALIENeket sem szeretnék szülni a kormánynak, hiába éveken át fizetnék a súlyos dollármilliókat nekem már 1 egyedért amit bérbe kapnak.
(merthogy fizetés helyett ki nem nyírhatnak ugye, hiszen van egy 10 fős alien security bodyguard cégem sajátmagamnak itthon, bár azt még nemtudom, hogy enni mit adjak nekik:):)
Két dolog jutott eszembe:
- Az egyik az mlm. Mi legalábbis tavaly találtunk olyat, ahol jogdíjat lehet elérni, és majdan a gyerekeim és unokáim örökölhetik az üzletet.
- A másikat részleteiben nem mondom el, mert kitaláltam valamit, ami egy jó kis piaci rés, kidolgozom az üzlettársammal, levédetjük és árusítjuk. Később továbbadjuk, gondolom akkor lesz vmi szerzői jogdíj, de igazából ez azért jutott eszembe, mert vki korábban írta a szoftverfejlesztést. No, ezt is csak 1x kell megcsinálni, aztán csak a frissítés lesz a feladatunk és a netes értékesítés.
No, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!