Arufeltolto milyen muszakrendben dolgozik? Lentebb
En tescoban voltam arufeltolto(es penztaros,es pek suto,es kenyeres,es ujsagos.ezt mind egyszerre...)
Nalunk 3 muszak volt de en allando ejjeles voltam.
Ismeros a lidlnel dolgozik de ossze vissza megy.pedig van naluk gyerek.van,hogy nyitos,akkor koran.van amikor kesobb.van mikor delutan,es rendszeresen hetvegen is.
Gyerek mellett nem a legjobb dolog boltban elhelyezkedni.
Nekem mar nagyobbak voltak a gyerkoceim,es ejjelre mindig volt aki vigyazott rajuk.ha betegek voltak sem kellett tp re mennem,tudtam aludni attol,hogy otthon volt.
De most pl a kicsi mellett boltban dolgozni nem tudnek.pedig szerettem igazabol,szivesebben mennek oda vissza ejjelre mint oda ahova fogok menni allando reggeles muszakba hetkoznapra.
Koszi
Allando delelottot nem lehet megbeszelni a munkaltatoval?
Nekem nem lenne ki vigyazzon a kicsire. Bar gondolom, akkor kevesebb a fizu is..
Az Auchanban minimálisan alkuképes a beosztás. Az alapbeállítás az, hogy 06-tól 14:30-ig és 11:30-tól 20-ig van a műszak, de többen járnak köztesben is.
Viszont 147 ezret nettóban az életben nem fogsz kapni. Nekem a rekordom majdnem fix délutánnal és egy éjszakai leltárral volt nem egész 130 ezer.
Azt irtak, br 234000 ft az alapber
Hat a delutanos nem jo, de azert megkerdem, van ott ismeros
Ezt egy netes cikkben találtad? Mert azt én is olvastam, és egy iszonyat nagy kamu. Mármint lehet, hogy üzletenként változik, de akkor meg undorítóan igazságtalan dolog, hogy ugyanazért a munkáért 50 km-rel odébb ~25 ezerrel többet kapjon valaki... Mármint félre ne értsd, egyáltalán nem sajnálom tőled, ha tényleg ennyi lesz a pénzed, ennek kellene lennie a nagyon minimumnak ezért a munkáért.
Különben én direkt kértem a fix délutánt. A fix délelőttre még nagyobb az esélyed, mert ugye reggelre több ember kell. (Nem anyuka vagyok egyébként, meg nem is nő, de a családi helyzeted olyan rettentő mód nem izgatja ezt a céget.)
Nem, nem netes cikkben.
A varosomban a Deli Auchanban ennyi a fizetes. Ebben a brutto berben benne van az alapber es a potlekok is, juttatasok. Itt van tolem egy kopesre.
Allashirdetesben irtak ki a profession.hun
Egyik ismerosom kvakent dolgozott (nem vicc) de a baratja azt mondta, hogy rendes munkat kell keresnie, kulonben nem marad vele es felvettek arufeltoltonek (nem tudom, melyik boltban dolgozik). Gondolom, akkor nem nehez bekerulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!