Ha megtudom egy állásról, hogy más is pályázik rá, előtte vagy utána érdemes (ebb) mennem interjúra?
Leginkább statisztikai adatok érdekelnének vagy fejvadász cégek dolgozói, netán mindenki másé, akinek értelmes válasza van (azon kívül, amit úgyis tudok, hogy úgysem az számít, meg győzzön a jobbik, az alkalmasabb).
Nagyon szeretnék (AKAROK! :) ) egy konkrét állást egy konkrét helyen, és megtudtam, hogy már lezsíroztak vkivel egy interjút, és lehet, hogy már így is fölösleges a kérdés, hogy nekem másnapra ajánlottak, de nem hagy nyugodni a kérdés...
És mellékesen külföldön élek, úgyhogy nem is biztos, hogy a magyar vélemény érvényes itt is, de hátha mégis... :)
...és javítom a korábban írt hitemet, hogy közben kiderült, hogy már hogy ne lenne próbaidő óvodában is, még kisegítői állásban is!
Bár most nem abban az álomovimban dolgozom, de hasonlóban, mint amikor ezt a kérdést írtam, és majdnem elájultam a meglepetéstől, amikor megértettem, hogy itt is volt próbaidő, három hónap, szóval hova megy a világ, ide, így jár, aki egy igazán kapitalista országban él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!