Ezekkel a szakmákkal+ 1 érettségivel mennyit kaphatok?
Figyelt kérdés
Az audi cégnél győrben jelentkeznék,mennyit kaphatok egy:
Érettségivel
Mezőgazdasági Gépész
Mezőgazdasági Gépjavító
Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő szakmával?
2018. jún. 1. 07:12
1/7 anonim válasza:
És szerinted mi alapján számoljuk ki neked?
2/7 anonim válasza:
van az alapfizetés ezt meg kell szrorozni 1,0012313 el az érettségi miatt majd pedig osztani 0,8-al a Mezőgazdasági Gépjavító szakma miatt majd pedig ezt megszorozni 0,3 al ez lesz a cafetéria összege ileltve a Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő miatt elvileg be kell majd szorozni még 1,101-el is
3/7 A kérdező kommentje:
najó xD jó hát haverom kap az audinál 280 at 1 szakmával aztán én ugy gondolkodtam hogy még az érettsig miatt több pénzt kapnák.
2018. jún. 1. 08:50
4/7 anonim válasza:
Egy cég munkakörre fizet, arra van bér, ha mondjuk te két diplomával wc-t pucolsz, annyit kapsz
5/7 anonim válasza:
Szerinted a minimálbért ilyenkor beszorozzák 3-al?!
Az lesz a fizetésed?
Szerintem meg nem is értesz hozzájuk, csak okj papírod van róla!
6/7 anonim válasza:
Azt kifelejtetted az infok közül, hogy délben harangoztak.
7/7 A kérdező kommentje:
hah köszi
2018. jún. 3. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!