Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik programozói (Java...

Létezik programozói (Java fejlesztő) állás szállással?

Figyelt kérdés

Látom, hogy rengeteg állásnál biztosítanak szállást is. Java fejlesztő állásoknál nincs ilyen?

Sokkal kényelmesebb lenne úgy felköltözni Pestre, hogy nem kellene albérletet keresni.

2018. máj. 31. 15:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Igen, nekem volt hogy repülőn programoztam így egyszerre fejlesztettem és szálltam
2018. máj. 31. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Ne nevettesd ki magad kérlek. Java fejlesztőként, még totál kezdőként is bőven keresel annyit, hogy egy nyamvadt lakást ki tudsz fizetni
2018. máj. 31. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Ha gondolod alhatsz a szerverteremben.
2018. máj. 31. 16:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Attól még kényelmesebb lenne közös szállással, sokkal jobban össze lehetne csiszolódni úgy a munkatársakkal. Googlének is van saját campusa az iroda körül lakásokkal, éttermekkel, mosodával, konditeremmel stb.
2018. máj. 31. 16:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos nincsenek programozói munkatáborok, meg most komolyan, feleségem van, meg kisbabam, szerinted veled akarok lakni?
2018. máj. 31. 16:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a jól kereső programozó, akinek kényelmesebb lenne kb. koli szinten élni. Na ne viccelj már, ez mennyire nevetséges.

Te tuti közelében sem vagy a programozásnak.

2018. máj. 31. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Én szervezek neked ilyet, a következő lépéseket kell tenned:

1. szerzel egy java fejlesztő állást pesten ami amúgy nettó 400-at fizetne

2. a fizetésed végül nettó 250 lesz, én pedig szerzek neked 100 ezerért albérletet

3. neked van bentlakásos nettó 250 ezres állásod, én meg zsebre rakom a maradék 50 ezret

2018. máj. 31. 17:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem érted, én nem akarok fizetni az albérletért, fizesse a cég.
2018. máj. 31. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Hol élsz te most komolyan, senki nem fogja fizetni neked...
2018. máj. 31. 18:02
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

de értem, de ha a cég kifizeti neked az albidad, akkor annyival kevesebb fizut ad neked*

szerinted ha valakinek nettó 400-at adnak, akkor fognak neked nettó 400 + ingyen albérletet adni?

*egyébként a válaszom a kérdésed komolytalanságát tükrözte vissza, a bentlakás nem egy jellemző juttatás ebben a szektorban (nagyon kevés szektorban az)

2018. máj. 31. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!