Létezik programozói (Java fejlesztő) állás szállással?
Látom, hogy rengeteg állásnál biztosítanak szállást is. Java fejlesztő állásoknál nincs ilyen?
Sokkal kényelmesebb lenne úgy felköltözni Pestre, hogy nem kellene albérletet keresni.
Ki az a jól kereső programozó, akinek kényelmesebb lenne kb. koli szinten élni. Na ne viccelj már, ez mennyire nevetséges.
Te tuti közelében sem vagy a programozásnak.
Én szervezek neked ilyet, a következő lépéseket kell tenned:
1. szerzel egy java fejlesztő állást pesten ami amúgy nettó 400-at fizetne
2. a fizetésed végül nettó 250 lesz, én pedig szerzek neked 100 ezerért albérletet
3. neked van bentlakásos nettó 250 ezres állásod, én meg zsebre rakom a maradék 50 ezret
de értem, de ha a cég kifizeti neked az albidad, akkor annyival kevesebb fizut ad neked*
szerinted ha valakinek nettó 400-at adnak, akkor fognak neked nettó 400 + ingyen albérletet adni?
*egyébként a válaszom a kérdésed komolytalanságát tükrözte vissza, a bentlakás nem egy jellemző juttatás ebben a szektorban (nagyon kevés szektorban az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!