Pályakezdőként ti hogy találtatok munkát a szakmátokban? Mindhez 1-2 év tapasztalatot kérnek jobbik esetben, ha nem többet.
Reménytelennek látom, hogy találjak munkát a szakmámban.
Tényleg nem marad semmi, mehetek gyárba vagy más hasonló betanított munkára?
Engem oda vettek fel később, ahol az egyetem alatt gyakorlaton voltam. Szóval tényleg nem hülyeség.
Egyébként ne add fel, küldd el az önéletrajzodat sok helyre, esetleg keress egy fejvadász céget, aki segít neked.
Nem tudom mi a végzettséged, de szerintem általánosan elmondható, hogy jó munkaerőből nagy hiány van Magyarországon, és hidd el szívesen vesznek fel lelkes pályakezdőket is. Ne foglalkozz azzal, ha szakmai tapasztalatot várnak, küldd el, hátha bejön. Semmit nem veszítesz, maximum nem hívnak be interjúra.
Sehogy.
Amikor oda mész valahova akkor lekell ordítani a hajat az ember fejéről aki odahív a jelentkezésed alapján. Hogy árulja el, ha ő se, meg senki se vesz föl dolgozni akkor miből honnan hogyan legyen gyakorlat megtudja mondani ??? Elkell menni Pestre, hogy valaki bejárasson, aztán vissza jönni, hogy az ilyen szemét dörgölje a markát. Akkorát tudnák ma már alá rúgni az ilyen szemét rosszindulatú embereknek, hogy csak úgy röpülnének.
Sehogy. Szivok az egesszel. Par honap tapasztalatom van, neha behivnak, de vicc az egesz... Persze a fejedhez vagjak, miert nincs 1-2 ev?
Talan azert mert nem alkalmaznak? Ordogi paradoxon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!