Ha egy HR-s azt mondta, hogy péntekig visszajelez (és nem tette) vajon meghalt?
Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 07:11
1/11 anonim válasza:
Neeem, csak egy büdös hazudós köcsög, mint ezeknek a 80%-a :)
2/11 anonim válasza:
Az annyit jelent, hogy nem te kellesz oda.
3/11 A kérdező kommentje:
Potom összeget mondtam bérigénynek. (Amit ő ,,korrektnek'' nyilvánított) Pedig diákmunkában többet kerestem :D
2018. máj. 29. 08:04
4/11 anonim válasza:
Feltehetően. Persze, hogy többet kaptál, mert ott jóval kevesebb a járulékköltség, - még a szövetkezet díjaival is számolva- , mint fő állásban nem támogatottként bejelentve, így értelemszerűen magasabb a diák nettó is.
5/11 anonim válasza:
Miért jelezne vissza, ha annyira becsülöd munkádat, hogy 'potom összegért' csinálnád.
Ha a fizetésben igénytelen vagy, a munkád minőségében is feltételezhető.
(Aztán, kifogásolás esetén mondhatnád: "ennyiért mit vár?")
.
Hiszel a HR-esnek.
Hófehérkében és Hófehérkének is hiszel?
6/11 anonim válasza:
Keresd te ha annyira érdekel és fontos neked az állás. Vannak helyek ahol ilyen trágyás, tré, megbízhatatlan, szava hihetetlen hr-esek működnek.
7/11 anonim válasza:
Egyszer jelentkeztem vidéki munkára, 1 héten keresztül bolondítottak oda az irodába és mindennap kitaláltak valamit, hogy most pont miért nem, meg miért nem volt kedve útnak indulnia a lusta másik városból való hr-esnek. Egyszer bepipultam aztán saját költségen útnak indultam és elutaztam. Hát ott is átb.szott a hr-es, semmi nem lett a munkából.
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg az a baj, hogy keveset kértem. 😂
2018. máj. 29. 09:31
9/11 anonim válasza:
És az is lehet, hogy beteg lett a gyereke, és majd ha visszamegy dolgozni, akkor keresni fog. Nem ez lenne az első ilyen eset.
De esélyesebb, hogy nem vettek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!