Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 40 éven felüli, nem vállalkozó...

40 éven felüli, nem vállalkozó diplomások: ha állástalanná válnátok, és szorító anyagi helyzetbe kerülnétek, akkor ideiglenesen (mondjuk néhány hónapra) dolgoznátok betanított munkásként?

Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 13:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Én alkalmisként három műszakban megkerestem 160-170 nettót egy alumíniumipari cégnél és nem is szalag mellett robotoltam (ahol WC-re vagy inni sem tudsz kimenni), hanem minőségellenőr voltam.
2018. máj. 21. 20:51
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Na azért szépen haladunk visszafele... már csak 160. Előbb még 200...

Eljutunk oda hogy 180 de az is btto.

És az lesz az az összeg amit talán el is hiszek majd.

2018. máj. 21. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Ha bevállalok pár túlórát, lett volna az 200 nettó is. Mellesleg dolgoztak ott gépkezelők (kb. semmilyen szaktudás nem kell hozzá) és havi három-négy hétvégi túlórával megkeresték a nettó 220-250-et.
2018. máj. 21. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
A Boschban operátorként 200 nettót megkeresel... Gépmesterként pedig még többet is. Nem tudom, mi bajod van, de nagyon fájhat.
2018. máj. 21. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

Kamu.... kamu kamu és kamu.

Btto 200. Talán . Vagy még az se.

2018. máj. 22. 08:06
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Ja igen egy 2 diplomas 40+ os valos munka menjen gyarba nem tudja meg mi az a munka nem? Egy akar 45 eves ember irja ezt gondolom egy 20 30 eves aki birja az igat napi 12 oraba. De nem baj a korhatar 65 ev vegulis manapsag a 60 evesnek is birnia kell hiaba dolgozta le a fel eletet perste menjen gurizni a 40+os ne sirjon a szaja az a baj h igy is az idosebb korosztaly hajt ha ugy van szart is lapatol ha ugy van 5 diplomaval mert 50 evesen ugyan hova kell szerencsetlen oda a gyarba meg tecso meg tarsai de igen tudja meg mi az a munka regen 55 evesen nyugdijba mentek az emberek mert van egy fizikai szellemi hatar az h szegeny 120at kap erett emberkent az allam hibaja hova menjen szart lapatolni ganezni?
2018. júl. 12. 15:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja meg gyárba menjen el egy idosebb kozepkoru ember kortol fuggetlenul!! Hat ez az a 65 eves is menjen a mihaszna mi? Meg a kozszferas kozepkoru alkalmazott is mi?☺elvegre mar a nyugdij se jar manapsag foleg egy kozszferasnak az igenis tudja meg mi a melo☺csak errol mar le kesett az a baj mivel gondolom en ott kezdodott el a palyaja s akkor az meg palya volt s ha mar kozszferarol van szo meg a valos munkarol javaslom menjen el tuzoltonak mentosnek apolonak mert ezek az emberek a tarsadalomert vannak.Mi ertunk fillerekert!! O is menjen a gyarba? S tudja meg mi az a valos munka? Erdekes☺
2018. júl. 12. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok 40 év felett, de diplomásként simán elmennék gyári melóra, mivel legtöbbször ezek jobban fizetnek, mint a nem sori melók. Legalábbis itt a környéken.

Igaz, hogy 3 műszak, meg robotmunka, de pár hónapi ki lehet bírni, illetve van választási lehetőség, mivel annyi ilyen üzem van a környéken, hogy az adott munkavállaló akár az összesben kipróbálhatja magát.

Az én ismerőseim, akik gyárban dolgoznak, sori melósként, mind jobban keres, mint én diplomával, szóval fiatalon simán megéri elmenni robotolni pár évet. Főleg, ha nincs más lehetőség.

40 éves kor felett is vannak olyan pozíciók, amelyekre érdemes lehet jelentkezni, hiszen betanított munkás is lehet sokféle.

2018. aug. 28. 07:27
 19/20 anonim ***** válasza:

"regen 55 evesen nyugdijba mentek az emberek"

??? Mikor is? Elmúlt több ezer év alatt volt 10-20 év amikor ez igaz lehetett. A nyugdíj egy nagyon új dolog, 100-200 éve vagy régebben nem volt. Dolgoztál amíg tudtál aztán jó esetben a gyerekeid eltartottak.

És a nyugdíj bevezetésekor se arról szólt a dolog, hogy a nyugdíj olyan hú de jó pénz. Mostanra az lett, de eredeti célja csak annyi volt, hogy az éhenhalás ellen védjen.

2018. szept. 4. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen de van egy fizikai hatar nem 200 eve csak 20☺volt igen aki elmehetett 55 evesen s ennek mai napig igy kene lennie. Egy idosodo embernek nem hiszem hogy galyaznia kene 12 orakat meg tobb muszakozni pontosan az eletkorabol fakadoan de hat ez a mai vilagban ez alom az en korosztalyomnak mondjuk mar nyugdija se lesz errol ennyit! 80 eves korunkig tolhatjuk aztan majd onnan megyunk a tepsibe. 50 felett mar a diploma se szamit ha az idosodo ember nem akar ehen pusztulni oruljon h diplomaskent is szart lapatolhat hisz kikoptak oregszenek mire jok?Raadasul nagyon sok gyerek az idos szuleit se tudja havi szinten tamogatni mi mas valasztasa van? Elmegy mert kell a penz.Elmennek en is a kerdesre valaszolva pedig meg 40 se vok.A szamlakat senki nem fizeti az ember helyett. De akkor is elszomorito h itt tartunk h az idos megalaztatva megalazo korulmenyeket bevallalva dolgozzon amig birja erovel.
2018. szept. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!