Hogyan lehetséges belépni az informatika világába? (25 éves vagyok).
Mindig is érdekelt az informatika, középiskolában nem vették túl komolyan ezért később nem jelentkeztem ilyen egyetemre, jelenleg már nincsenek állami féléveim sem. Ilyenkor milyen lehetőségeim lehetnek vajon még?
Tanfolyamokon próbálkozzak? Vagy felsőoktatási intézményben önköltségesre? Nem igazán van ötletem, tanácsokat szívesen fogadnék főleg azoktól akiknek sikerült 24-30 között még radikálisan pályát váltani az informatika felé! (vagy ha volt ilyen ismerősötök!)
köszönöm előre!
A valóban értesz hozzá és nem csak papírod van róla akkor az adott programozási munkakörben jól tudsz keresni!
Pl. haverom is "rendszergazda és hálózatépítő" papírja van de weblap programozáshoz is profin ért ezért egy nagy multinál dolgozott havi fél misiért mint a cég webalprogramozója de azóta már elcsábította egy másik cég jobb fizetésért!
Csak arra figyelj hogy ilyen kis cégeket kerüld el mert szeretnek nem fizetni!
Célnélkül értelmetlen. Ha csak azért akarsz bekerülni az IT világába, mert "úgy hallottam, hogy jól lehet keresni", akkor te valószínűleg akkor sem fogsz jól keresni ha bejutsz.
Nézz körbe, hogy milyen lehetőségek vannak, majd azok közül melyik a legszimpatikusabb és annak bővebben nézz utána.
Nehogy az legyen, hogy "eldöntöttem, hogy programozó akarok lenni" majd beiratkozol egy 1 millió forintos féléves tanfolyamra és a 3. héten jösz rá, hogy ez nem fog menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!