Milyen kezdő fizetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, röviden magamról: Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök BSc, Számvitel MSc, angol felsőfokú nyelvvizsga. 1 éves szakmai gyakorlattal / tapasztalattal. Szerintetek milyen fizetésre számíthatok?2018. máj. 17. 14:57
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy takarítani mész, vagy raktárosnak.
2/5 TappancsMancs válasza:
Jajj már 1es. Nyilván a szakmájában érti.
3/5 A kérdező kommentje:
Vicces vagy első. :D De valami eredetibbre számítottam. :/
2018. máj. 17. 15:38
4/5 anonim válasza:
Milyen szakmai gyakorlat? Miért nem dolgozol még ott? Amúgy talán bruttó 400 ..esetleg valamennyivel több. De szerencsétől függ. Arányaiban az a reális de attól függ mennyire tudod eladni magad, honnan van a diplomád, hogy nézel ki és mit akarsz csinálni egyáltalán. Nem minden cég ugyanúgy fizet vidéken pl lehet brutto 250et kapnál meg Pesten sem kizárt ezt így nem lehet megmondani. Jó helyen, multinál brutto 400-500között szerintem esélyes, ha van valami haszna a tapasztalatodnak, ha nincs, lehet kezdőfizetést kapsz ami bruttó 300-400között jellemző jobb helyen.
5/5 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva?? Nem rég voltam pályakezdő, kaptam munkát, és ezekkel a fizetésekkel találkoztam/hallottam. Ha az illető jobban tudja akkor írja ide és javítson ki. Hacsak nem valami irigykedő aki azt hiszi mindenkinek közmunkáznia kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!