Otthonról végezhető munka?
Figyelt kérdés
Volt-e már olyan, akinek otthonról sikerült, bedolgozói munkát vállalnia? Itt nem az álomfizetéssel kecsegtető munkákra gondolok.2018. máj. 15. 11:14
1/9 anonim válasza:
Igen, én és még jópár ismerősöm ezt csináljuk.
3/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy pontosan mit dolgoztok és hogy sikerült ráakadni? :)
Nekem is jó lenne egy ilyen. Nem baj, ha minimálbér, csak lenne már több mint a 0... :(
4/9 anonim válasza:
#3 már nem ebben dolgozom, egyetem alatt/mellett illetve után, főállású munkakeresés közben dolgoztam térinformatikai és térképszerkesztési projekteket egy cégnek + szabadúszóként profilba vágó, hasonló munkákat...
5/9 anonim válasza:
Természetesen lehet, IT, fejlesztő, grafikus :) Jaaa, csak úgy adatrögzítgetés meg ilyenek érettségivel felejtsd el ;)
6/9 anonim válasza:
Haha, van diplomám meg nyelvismeretem is csak épp otthon vagyok a 8 hónapos kisfiammal és gondoltam egy otthoni munkát simán elvállalnék, mert beleférne. A jelenlegi munkahelyemre sajnos nem fogok tudni visszamenni, mert idöközben megszűnt. ;)
7/9 anonim válasza:
Én 9 éve csinálom ezt, egy webáruház termékeit menedzselem otthonról, főként excelt illetve a webshop admin felületét használva. Egyetem mellett kezdtem, de a főállásom mellett is megmaradt. Nem aprópénzt keresek vele ráadásul, mivel KATA-s vállalkozóként csinálom, a számlázott összegből szinte alig kell levonni járulékokra. Néha sok termékkatalógus egyszerre jelenik meg és ennek feldolgozásához az egyszerűbb de időigényesebb munkafolyamatokat kiadom ismerősöknek. Nekem hamarabb elkészül a munka, ők meg keresnek vele pártízezer forintot könnyedén. De sajnos nem tudom, hogy ilyen jellegű munkákat hol lehet amúgy ismerősön kívül találni, pedig biztos vannak, mert kismillió webáruház működik idehaza és vannak ahol többezer vagy tízezer termék is kapható, azokat valakinek csak fel kell töltenie (képek, adatok, árak, stb) és gondolom nem az informatikusok csinálják sokezer forintos órabérért.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5/7-es, nem tudom kinek szólt a hozzászólásod, ez nem derült ki, de ha nekem, akkor honnan veszed, hogy nekem csak érettségim van? Tudtommal nem írtam ki az iskolai végzettségemet, meg hogy milyen területen keresgélek. Ez az egyik, a másik, hogy az adatrögzítéshez minek a diploma, szerintem egy diplomás, ha csak nincs nagyon rászorulva, nem vállal adatrögzítési munkát. És ezzel most nem a munkát akarom minősíteni, de az adatok felvitelét, egy 8 általánost végzett is megtudja csinálni. Lassan egy takarítónőnek is diploma kell, hülye egy világban élünk az biztos!
2018. máj. 16. 12:21
9/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a 19.32 hozzászólónak írtam!
2018. máj. 16. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!