Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó 150 ezer ft fizetés...

Havi nettó 150 ezer ft fizetés mellett milyen kocsit engedhetek meg magamnak?

Figyelt kérdés

2018. máj. 13. 20:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem akarok kis autót inkább valami hasonlóan igénytelen nagy kocsit
2018. máj. 13. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem semmilyet.
2018. máj. 13. 21:41
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
babakocsit
2018. máj. 13. 21:52
 14/19 anonim ***** válasza:

"már megvan az autó, akkor nem olyan nagy dolog fenntartani. "

Pont forditva. Autót könnyű venni. A fenntartása a nehezebb.

A benzin csak egy dolog.

Használt autónál mindig előjön valami. Jajj most ez meg az ment tönkre stb.

Új autónál ha hitelre veszed, akkor meg a törelesztőt nyögöd.

Csak akkor éri meg autót venni, ha haszna is van. Menőzésből vagy csak, hogy legyen, az luxus.

2018. máj. 13. 21:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Haszongépjárművet, amivel több bevételre tehetsz szert.
2018. máj. 13. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérj céges kocsit a munkahelyeden. Igaz, hogy nem a tiéd de azzal is mehetsz bárhova. A benzint, biztosítást, autópálya díjat, szervizt stb a cég fizeti.
2018. máj. 14. 10:01
 17/19 anonim ***** válasza:

"Pont forditva. Autót könnyű venni. A fenntartása a nehezebb. "

Hát nemtom, szerintem nehezebb dolog 1 milliót összeszedni mondjuk egy 10 éves Swiftre, mint fenntartani, ami kb annyiból áll, hogy évente olajat cserélsz 15 ezerért. Más nem romlik el egy egyszerű japán szívóbenzines kisautón, a kopó-fogyó alkatrészek meg olcsók hozzá. A legnagyobb fenntartási költség a tankolás, de az meg egyéni dolog, hogy ki mennyit használja. Egy szett gumit veszel rá 40 ezerért ami 5-6 évig bőven jó ha nem mész sokat. Féktárcsát, betétet cserélsz max tízezerért, azt is csak pár évente. Ezek nem olyan összegek, amik különösebb gondot okozhatnak egy olyan embernek, akinek volt 1 milliója a megvételre. Az már neccesebb, ha valaki egy lepukkant párszázezres egykori luxusautót vesz, ami ugyan olcsó, de rengeteg hibaforrás van benne és az alkatrészek ára pedig csillagászati.

2018. máj. 14. 21:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Matchbox.
2018. máj. 15. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha ennyit félre tudsz tenni rá, akkor tedd félre egy fél évig, és akkor már 700.000 körül egész használható autót tudnál venni.

Nekem is kb ennyi a fizum, mondjuk én most épp házat veszek, arra spóroltam.

De 7 éve, én is 500.000-ért vettem egy autót magamnak. Egyszer volt egy nagyobb szerelése, az kb 70.000 ft volt, illetve gumicsere, tankolás.

Annyi, hogy idén karosszéria javítás lesz a rozsdásodás miatt, de ez már egy 19 éves autó idén.

2018. máj. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!