Milyen betanított munkát érdemes keresni?
Figyelt kérdés
Érettségivel rendelkezem, emellett egy középfokú angol nyelvvizsgával és ECDL vizsgával.
Az adminisztratív jellegű munkákhoz nincs tapasztalatom és egyéb kiegészítő végzettségem éppen ezért
betanított fizikai munkát szeretnék vállalni pár hónapra, de eddig a csomagolón kívül nem találtam semmi olyat amihez ne kellene valami plusz ( targoncavezetői gépkezelői engedély)
Ha van valakinek egy jó ötlete, hogy milyen egyéb könnyű fizikai munkát vállalhatnék, azt nagyon szépen köszönném!
2010. jún. 14. 16:45
1/3 anonim válasza:
csomagolón kívül van még összeszerelés is. De én mint gyári melós azt tanácsolom, hogy ha van érettségid,akkor végezz el valami tanfolyamot, és dolgozz magasabb beosztásban pl. irodában. Nekem a betanított melóval kapcsolatban csak negatív tapasztalatom van. Nem becsülik meg őket ,és elég gyakran sok megalázást kell tűrni a magasabb beosztottaktól.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen végzettségem van, csak nekem 2 középfokú nyelvvizsga. Amúgy betanított munkára azok mennek akiknek semmilyen végzettségük sincs, végzettségeddel te meg jobb munkákat is kaphatnál!!! Pl bevásárlóközpontokban még mindig jobb dolgozni, árufeltöltőként,stb. Egyébként diákmunka vagy rendes munkahely kell?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,
Tanfolyamot fogok végezni de az csak szeptemberben indul
és addig szeretnék dolgozni.
Diákmunkát sajnos nem vállalhatok mivel nem járok suliba ezért nincs jogviszonyom vele.
Valószínűleg marad a hipermarket ha éppen keresnek ugye...
2010. jún. 16. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!