Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aldi, mint munkahely bolti...

Aldi, mint munkahely bolti eladóként?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég sokat gondolkodtam azon,hogy jelentkeznék az Aldiba.Csábító fizu, viszonylag normál munkaidővel. Viszont, nemtudom, hogy kisgyerek mellett (5éves), mennyire lenne jó beosztás szerint. Tapasztalatokra lennék kíváncsi,ki hogyan dolgozik, meg hogy valós e az a fizetés. Pl 35 óra munkaidőre nettóra kalkulátorba családival együtt kb 180 ra jön ki. Ez így van? Előre is köszönöm a válaszokat!

#Aldi #Munka kisgyerek
2018. máj. 7. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Egy nagy szar a kereskedelem
2018. máj. 7. 17:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de másban még nem próbálkoztam, szóval csak ehhez értek :D most is boltozok, de nem mindegy, h 40-48 órában max 25-30 ezret keresek...
2018. máj. 7. 18:09
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Ha hozzám jösz feleségül dolgoznod sem kellene írj privit
2018. máj. 7. 18:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy,de lassan 3 éve boldog párkapcsolatban élek :D
2018. máj. 7. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Valós, az Aldiban jól fizetnek. A beosztást viszont csak ott, velük tudod megbeszélni. Hívd fel őket és kérdezd meg, hogy mi a helyzet. Nem minden üzletben megy ugyanúgy, van, ahol mindig van hely 4 órásoknak, meg van, ahova állandó reggelest keresnek, ésatöbbi.
2018. máj. 7. 19:13
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Cuki, hogy még fel se vettek, de már ezen dilemmázol. :)

Nem olyan könnyű bekerülni az Aldibe, mint hiszed.

2018. máj. 7. 19:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! De ez a beosztást ott kell megbeszélni.. Van beleszólása az alkalmazottnak is? Mondjuk vmikor már tudod h előre nem jó,meg h a hétvégék hogy vannak... Mondjuk egy állandó délelőtt jó lenne... De ha támpont a válaszokhoz, Pest megyére gondoltam konkrétan.
2018. máj. 7. 19:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen,cuki! Mert régen tapasztalat hiány miatt nem vettek fel. És igen dilemmába vagyok, mert van egy gyerekem és nem mindegy a beosztás.
2018. máj. 7. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon nehéz bekerülni és főleg bennmaradni. Ahová mi jártunk, ott volt 3 állandó ember, a többiek meg állandóan cserélődtek, mert vagy nem feleltek meg a szigorú elvárásoknak, vagy nem bírták a strapát. Akik beválnak, azokat jól megfizetik. A beosztás nem családbarát, korán reggel, este és hétvégén is menni kell, nincs állandó délelőttös vagy hétköznapos, teljesen rugalmasnak kell lenni. Én nem ott dolgozom, de van ott ismerősöm.
2018. máj. 7. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Cuki vagy sem, ha érdekel a munka, jelentkezz, és ezeket a kérdéseket az állásinterjún felteheted. Pontosan egy órát kell majd rászánnod az első beszélgetésre, csak ne mulassz el kérdezni!

Amúgy gyerektől függetlenül némi rugalmasságot tuti elvárnak, joggal. Szóval senki nem fogja tudni megígérni neked, hogy pl. szombaton sose kell dolgoznod.

2018. máj. 7. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!