Villanyszerelő, burkoló, gázszerelő, fodrász ezek közül melyikkel a legjobb egyéni (kis) vállakozást indítani, melyik a legkeresetteb?
villanyszerelő, burkoló, gázszerelő, fodrász
Jelenleg van egy kis extra szabad időm, el tudnék kezdeni egy szakmát tanulni.
Ezek amik szóba jöhetnek.
--Fizikailag melyik a legkevésbé terhelő? Gondolom a villanyszerelő vagy a fodrász. NEM?
--Melyikkel a legjobb egyéni vállalkozást alapítani? Mármint úgy, h nem céget egyből. Hanem kis tőkével, önfoglalkoztatásba fogni. Egyedül, esetleg egy segédet fizetve még, meg nyílván a kocsi, eszközök.
--Ezt szerintetek melyikkel lehet a legjobban, legkivitelezhetőbben megcsinálni?
--Vidéken, Dél Alföldön melyik lehet ezek közül a legkeresettebb?
--A villany szerelőt lehet egyéni vállalkozóként csinálni? Úgy, ahogy írtam, kis vállalkozásba amiben én vagyok a szakember csak.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Ez egy fontos kérdés nekem jelenleg.
gázszerelő, én is az vagyok, és milliárdos vagyonom van,
üdv felcsútról
Villany, gáz, burkoló - mindhárom jó lehet.
A fodrász az pont megterhelő fizikailag (és elég sok fodrász van), mert ha van munkája, akkor egész nap állnia kell és emelgetni a karját a hajvágásnál, szárításnál.
A többinél viszont egy suli elvégzése nem elég - előbb még nem ártana gyakorlatot is szerezni belőle, egy mesternél tanulva és később lehetnél vállalkozó, amikor már kitanultad a szakma csínját-bínját meg megismernek a szakmában. Ráadásul segédet fizetni sem olcsó mulatság, de kitanulni mindenképpen érdemes ebből a 3-ból valamelyiket.
Gáz vagy villanyszerelő?
Mármint melyiket éri meg jobban tanulni?
A gázszerelő úgytudom hosszabb, mert
2 év központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő, aztán
1 év gáz- és hőtermelő berendezés-szerelő
Villanyszerelő pedig 2 év.
Nemtudom melyiket a jobb tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!