Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi ez a forever? Már lassan...

Mi ez a forever? Már lassan olyan mint egy szekta.

Figyelt kérdés

Bevettem egy csoportba és napi 100 videó van, konferenciák meg miegymás.

Szervezed be magad alá az embereket megveszik a 23 ezres kezdocsomagot és akkor beregisztrálnak. Oké. Aztán veszik a cuccokat ami nekem jutalékot hoz. Hogy működik a pontrendszer? Van aki csinálja.

A csoportban semmire nem kapok választ. Csak, hogy nem kell árulni semmit, a csoportban minden videóban arról beszélnek, hogy ebből élnek stb. Mennyire valós ez?

Amúgy 2018 Jan. 1-től nem tilos az MLM Magyarországon?

2018. ápr. 14. 18:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező és nyolcadik válaszoló! A profik nem szólítanak meg mindenkit. Célirányosan azokat keresik, akik a csapatukba illő emberek vagy legalább hajlandók arra, hogy változzanak, fejlődjenek és megtanuljanak megoldásokban gondolkodni. Ha ilyen emberek vagytok, előbb-utóbb találkoztok egy profival is.
2018. ápr. 24. 07:15
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Az a gond, hogy a profiknak jobban meg kellene válogatniuk ez esetben, hogy kivel üzletelnek, kivel építik az egzisztenciájukat, mert szerintem ez a fajta tolakodó teletolom a facebookot "megmondom a frankót" videókkal módszer, számomra iszonyatosan taszító. Ezzel pedig ezekszerint nem vagyok egyedül.

Nem hogy kedvet kapok a termékekhez, inkább mélyen szánakozom azon embereken, akiket beszippantott a hülyeség és nem a termékeken, vagy azok jótékony hatásain akad meg a szemem, hanem az agymosott énjükön.

Milyen boldog és mennyire megváltozott az élete, amióta a forever csapat tagja... Nem nézek ki túl sokat abból, akinek a boldogsága annak függvénye, hogy egy ilyen csapathoz tartozik. Az önfejlesztés saját úton, forever nélkül is működik, nem kell ehhez őrületbe kergetni másokat, vagy tiltásra ítéltetni magamat.

A másik érdekes dolog, hogy pont az önbizalom hiányos, elkeseredett ismerőseimen látom egyre többször, hogy csapattaggá válnak. Kísértetiesen hasonlít a szekták (vallási felekezetek) módszerére. Gyűjtsük be az elesetteket, akiknek támaszra van szüksége. Tiniként belegyalogoltam a világfájdalmammal egy ilyen gyülekezetbe. Életem legjobb döntése volt kinyitni a szemem 1,5 év után és otthagyni őket. Utólag már látom mi a taktikájuk, hogy etettek be és hogy hol történt a fordulópont, amikor azt mondtam ebből nem kérek. Folyamatában ez nem tűnt fel, jól csinálták. Most a forever áradatban ugyanezt látom a neten.

2018. ápr. 24. 09:09
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az apósom van beleszerelmesedve ebbe a nyavajába. 3 éve, folyamatosan azzal cseszeget minket, hogy lépjünk be mi is, de a hátunk közepére nem kívánjuk. Teljesen agymosott lett. A termékeket próbáltuk, de semmire nem jók, nem használt egyik se semmit.
2018. ápr. 24. 18:01
 14/21 A kérdező kommentje:

Én is kaptam terméket, rossznak nem volt rossz nekem, de semmivel jobbak sem mondanám mint a jól bevált krémemet. A Foreveres 100 ml krém 6000 Ft

Az enyém 400ml akciósan 800Ft.

De kb az összes termékkel ez van. Pl a halolajkapszula ugyan ez. 10.000 Ft és mivel napi 6-ot kell szedni ezért 20napra elegendő :O

Én 1-2 ezerért veszem és 3 hónapra elég és nem rosszabb minőségű.

2018. ápr. 24. 18:47
 15/21 anonim ***** válasza:
40%

"Az a gond, hogy a profiknak jobban meg kellene válogatniuk ez esetben, hogy kivel üzletelnek, kivel építik az egzisztenciájukat"

A Forever nem parancsuralmi rendszer. A hálózatban nincsenek főnökök. Mindenki maga dönti el, hogyan dolgozik, mire fókuszál. Bármennyire profi valaki, az ő profizmusának csak egy apró töredéke ér el a hálózatában - mondjuk - a harmincadik mélységig. Ha ott valaki Kálmán módra viselkedik, az alapvetően annak a konkrét személynek a felelőssége. Ahogy a te viselkedésedért sem a szépapád felelős, hanem te.

"A másik érdekes dolog, hogy pont az önbizalom hiányos, elkeseredett ismerőseimen látom egyre többször, hogy csapattaggá válnak."

Ki milyen körökben mozog... Én látok a Forevernél olyan két diplomás családapát, aki a hétjegyű fizetését cserélte le erre a vállalkozásra, hogy több ideje legyen a családjára. 35 évesen az alelnöki pozíció várományosa volt egy multinál. Nívódíjas közgazdász a felesége. Abszolút nem Kálmán típus.

Az FLP termékek nagyon megérik az árukat annak, aki tudja, hogyan használja őket gazdaságosan. Aki közvetlenül a cégtől veszi őket, annak jár a személyre szabott tanácsadás is a használatukról. Amúgy a "Foreveres 100 ml krém" (ha jól sejtem, melyikről írt a kérdező) valójában 118 ml, megfelelően használva hónapokig elég lehet és nem kell hálózatot építeni ahhoz, hogy közvetlenül a cégtől (garanciákkal és személyre szabott tanácsadással) meg lehessen venni 4.000 Ft körül.

Inkább befejezem, mert még bemagyarázzátok magatoknak, hogy a tények közlésével titeket akarlak győzködni. Eszem ágában sincs. Ti győzköditek magatokat, meg egymást arról, miért nem kell nektek az, ami nekem remekül bevált. Nincs szükségem ilyen hozzáállású emberekre. Nem vagyok Kálmán.

2018. ápr. 25. 08:58
 16/21 anonim ***** válasza:

"Nekem az apósom van beleszerelmesedve ebbe a nyavajába. 3 éve, folyamatosan azzal cseszeget minket, hogy lépjünk be mi is, de a hátunk közepére nem kívánjuk. Teljesen agymosott lett. A termékeket próbáltuk, de semmire nem jók, nem használt egyik se semmit."

A munka nem az amit az após csinál.

2018. ápr. 27. 17:16
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

" Én látok a Forevernél olyan két diplomás családapát, aki a hétjegyű fizetését cserélte le erre a vállalkozásra, hogy több ideje legyen a családjára. 35 évesen az alelnöki pozíció várományosa volt egy multinál."

Mert az FLP-nél aztán biztos hogy minimális idő és energia befektetés után már dőltek is neki a milliók...

2018. ápr. 27. 18:02
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Csak ámulok a hozzászólásokon... Úgy látszik, hogy én valami üvegbúrában élek... Itt, ahol én lakom, nemhogy tukmálnák az emberre ezeket a termékeket, hanem úgy kell vadászni értékesítőt. Nekem kb 80 km-ről hozzák a spray-t, ismerős ismerőse által. Arra kíváncsi lennék, hogy aki fikázza a Forever-t, valójában kipróbálta-e a terméket. Nekem pl. a fiam sajnálatos módon másodfokú égési sérülést szenvedett és ezzel fújtam neki (first), míg felértünk a kórházba. A gyermekorvosnő azt mondta, hogy nagyon jól tettem, jobb nem is kell. De tényleg mindenre jó: herpesz, pattanás, napégés, szúnyogcsípés, stb. És nem vagyok fanatikus, sem értékesítő, de ez a termék tényleg jó!
2018. ápr. 27. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
44%
Sok a neurotikus ember akinek kell valami ellenségkép. Kb. erről van szó.
2018. ápr. 27. 21:48
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

Ha forever alatt a Forever Living Productra gondolsz, az egy mlm rendszerben működő cég.

Tudja fene, vannak jó termékei is, párat használok, vagy használtam, de képtelen lennék ilyen rendszerben dolgozni.

Minden mlm rendszer egy kicsit szekta jellegű, igyekeznek elkötelezetté tenni a tagjaikat. Ez bentről nézve jó dolognak látszik, kintről nézve meg visszataszító, vagy megmosolyogtató.

Sokan ott hibázzák el, hogy miután csatlakoznak valami hasonló rendszerhez, többé nem lehet velük másról beszélni. Ha keresnek, biztosra vehető, hogy ezzel kapcsolatban teszik és emiatt épül le hamar az ismeretségi körük.

Aztán a kitartóbbaknak épül helyette másik, akik meg nem bírják gyomorral és feladják, ott maradnak egymagukban.

Nem illegális az mlm rendszer, vannak akik jól meg is élnek belőle, de nem való mindenkinek ez a tevékenység és ezzel a rendszer számol is. Hatalmas a fluktuáció, amivel tisztában is vannak. Ez amolyan kalkulált veszteség, hiszen ha mindenki ezzel foglalkozna, senkinek nem érné meg. Így viszobt az is bevételt hoz, aki csak rövid ideig van a rendszerben. Hiszen a kezdő csomagját megveszi, talán még forgalmat is csinál az elején, amíg tart az ismeretségi kör.

Egy szó, mint száz: legális rendszerről van szó, de nem való mindenkinek. Bár azt állítja mindegyik, hogy bárki képes rá, ez nem igaz.

Olyan vágjon bele, aki ismeri eléggé önmagát és elég vastag a bőre. Bár ez minden értékesítési ágazatban igaz.

2018. máj. 28. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!