Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan személy, aki...

Van itt olyan személy, aki még életébe nem dolgozott és nemsokára 30 lesz?

Figyelt kérdés
Most 29 vagyok és irtózóm a munkától, viszont jó lenne a hajléktalanságot elkerülni. 8 általánosom van és megnyugtatna engem, hogyha lenne még valaki, aki hasonló cipőben jár.
2018. ápr. 14. 02:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen van, a családomban. De Őt a férje eltartja, mivel módosnak számít.
2018. ápr. 14. 04:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik évfolyamtársam 45 éves férfi, soha nem volt munkahelye, nagymamája után kapott ápolási díjat, tavaly meghalt a mama, a nyugdíjas szüleinél lakik, egyébként alkoholista is.
2018. ápr. 14. 06:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek ilyet . Negyvenes férfi.

Valahol el kell kezdeni. Keresel munkát és dolgozol. Más is ezt csinálja.

2018. ápr. 14. 06:52
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
2 ilyen ismerosom van, a ferjuk tartotta el oket. Mindketto el lett hagyva, az egyik orokolt es abbol el, a masikat a 70 eves szulei tartjak el 45 evesen. Szanalmas.
2018. ápr. 14. 07:01
 5/18 anonim ***** válasza:
25%

24 leszek idén és életemben egy percet nem dolgoztam még.

Ez jövőre sem fog változni érdemben. :D

Persze nem vagyok azért annyira elveszve, csak mindig kerestem a kibúvókat, hogy ne kelljen dolgoznom.

Gimiben 5 éves gimit választottam, OKJ-t is csináltam, most egyetemen vagyok, a mestert is megcsinálom.

Utána PHD is lesz.

Szóval simán elevickélek valahogy 30 éves koromig, hogy max a kötelező gyakorlatokat dolgozzam le csak.

2018. ápr. 14. 07:30
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

" és irtózóm a munkától, "

Akkor keress azzal pénzt, amivel szeretsz foglalkozni. De valamit csinálj, mert:

1.- be fogsz csavarodni vagy alkoholista lesz belőled

2. ha most valaki eltart, az nem lesz örökké (még ha örököltél, akkor is elfogy a pénz) és később monjuk 40 éves korodban kemény lesz hozzászokni, hogy saját magadért vagy felelős.

2018. ápr. 14. 08:07
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak ismerősöm van aki ilyen, egy ideig a szülei tartották el majd a férje. Aztán a 30-as évei elején elhagyta a férje és akkor kénytelen volt elmenni dolgozni, mert a szülei csak úgy engedték hazaköltözni hogy beszáll a költségekbe. Vmilyen szakmája van, de konyhai kisegítőként dolgozik egy iskolában, mert tapasztalat nélkül nem akarták sehova felvenni.
2018. ápr. 14. 08:24
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
felőlem csináld, csak az bánt, hogy az ilyen ember is kap az adómból...
2018. ápr. 14. 08:26
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Én 24 vagyok,azt nem mondom,hogy egy percet sem dolgoztam kb eddigi életemben dolgoztam összesen pár hetet.

5 éves középsuliba jártam,azután kihagytam egy évet most egyetemet végzem ott elcsúsztam úgyhogy még van hátra 1,5 év. Néha mentem dolgozni ,de nagy szenvedésnek éltem meg,úgyhogy kb mindig ott hagytam. A bajom leginkább az volt,hogy vagy a főnökök voltak lekezelőek vagy kb halálra dolgoztattak,semmi szünet,robotnak néztek js és persze nem fizettek olyan sokat,hogy megérje. A szüleim eltartanak a mai napig és a tesóimat ugyanígy akik tőlem idősebbek és még annyit se dolgoztak mint én. Jól állunk anyagilag,nem tudom mi lesz vagy hogy lesz, az oké hogy örökölni fogok házat és sok pénzt,de nyilván nem arra alapozok . De sokszor beszélem barátnőmmel,hogy valami vállalkozást kell indítani ,mert ő is hasonló családból való mint én és ő sem dolgozott még semmit és nem tudjuk elképzelni ezt az életet,hogy valakinek a "csicskása" lenni. Egyszerűen nem megy...

2018. ápr. 14. 13:06
 10/18 anonim ***** válasza:
60%

A munka és hajléktalanság mellett van ezerféle pénzszerzési lehetőség. Csinálhatod azt is amit szeretsz és pénzt is kereshetsz vele, nem csak gyári munka létezik.

Azt meg sosem értettem, az ilyen semmirekellőket miért nyugtatja meg, ha más is olyan semmirekellő mint ők... :D

2018. ápr. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!