Lidl-nél és Burger Kingnél szoktak keresni diákmunkásokat? Diákszövetkezetbe kell menni?
A Burger Kingben dolgozom diákként és csak ajánlani tudom. Nekem egyetem mellett tökéletes, elég jó a fizetés és rendkívül rugalmasak. Sok olyan kollégám van, akik középiskolások, rájuk még jobban figyelnek a beosztás szempontjából. De igazából, ha még tanulsz te mondod meg mikor és mennyit tudsz dolgozni.
Pesten a Burgerbe én a Worklanden keresztül kerültem be, érdemes oda menni először az Arany János utcánál vannak. Kedvesek, segítőkészek, kicsit későn 12.-e után szokot jönni a fizetés, de legalább ők mindig utalják és egy forintot se húznak le belőle. Kivéve az első fizuból, ott levonnak, ha jól emlékszem egy ezrest tagságinak, de az mindenhol így van.
A Lidl nem ismerem, de a BK tényleg jó!
Jó a BK? Szar rabszolga munka az egész, 20 mp-re sincs megállás és erőltetett menetben kell végignyomnod a 8 órát. Ha kicsit megállsz, mert épp nincs tényleg dolgod, akkor húzzál mosogatni 20mp-ig, aztán rohanj vissza a másik munkához, mert időközben lett ott is melód. Úgy van kialakítva, hogy ne lehessen megállni kicsit sem.
Diákoknak jobban fizetnek legalább, de a munka akkor is egy legalja robotmunka, sosem ajánlanám senkinek ennyi pénzért. Nem véletlenül jönnek-mennek az emberek, hanem mert nagyon kevesen akarnak ott dolgozni, hamar rájönnek milyen és inkább lelépnek. Kérdező én inkább más helyet ajánlánék, hogy keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!