Hogy mondjam meg a főnökömnek hogy nem szeretnék több munkaórát vállalni?
"Kedves főnök! Nem szeretnék több munkaórát vállalni,
mert van főállásom, és ez azzal járna, hogy a főállásomat otthagynám, és nekem jó így ahogy van."
"Kedves főnök! Nem szeretnék több munkaórát vállalni,
mert van főállásom, és ez azzal járna, hogy a főállásomat otthagynám, és nekem jó így ahogy van."
De hogy mondjak valami megoldást is:
"Szeva', na figyelj, az van, hogy utólag átgondoltam ezt a dolgot és sajnos sehogy nem tudom elvállalni a plusz munkát, mert a főállásom rámenne. Mit tudunk csinálni?"
Biztos, hogy megéri Neked így dolgozni? Én a helyedben "megpedzegetném" a mellékfoglalkozásos főnöknél, hogy ha átvesz bejelentve és annyit fizet, mint a főállásod és a mellékfoglalkozásod együtt, akkor semmi akadálya, hogy átmenj :-)
Csak példa: főállás nettó 120 ezer, mellék 50 ezer, akkor a mellékfoglalkozásos főállásban fizessen Neked nettó 170-et és akkor Neked is kevesebbet kell dolgozni, mert akkor egy 8 órás állásban van annyi pénzed, mint most :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!