Németországban/Ausztriában mennyibe kerül egy munkásszálló? Sajnos 0 ismerősöm van odakint, így kénytelen leszek munkásszállót keresni, ahol sok magyar él. De nem tudom az árakat.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 17:53
1/11 anonim válasza:
2-300 euro általában egy fél szoba
2/11 A kérdező kommentje:
Ebben a rezsi is benne van, vagy az ezen felül?
Lehet találni egyágyas szobákat?
2018. ápr. 8. 17:56
3/11 anonim válasza:
Van egyágyas szoba is, csak akkor 400 Euro körül van az ára. A rezsi általában erre rájön.
4/11 anonim válasza:
Egyágyas szoba felejtős.
Annyiba kerülne, hogy nem lenne értelme kimenni dolgozni.
Az jó, ha voltál katona, mert kb. annyian lesztek egy szobában.
Még egy felső vaságyat is megnyerhetsz!
5/11 anonim válasza:
Hát igen. Lehet egyágyas szoba, de az 4-500 euronal nem lesz olcsobb.
6/11 A kérdező kommentje:
És milyenek ott az emberek? Baszogatják egymást, vagy ki lehet egymással jönni?
2018. ápr. 8. 19:25
7/11 anonim válasza:
attol fugg. valahol igen valahol nem. de arra keszulj, hogy a java iszakos, akinek a hetvegi, vagy a heti program a pialas. tapasztalatbol mondom. en is laktam ilyenen 6 honapig, a magyar kollegaim 80%-a ilyenen lakik most is....
8/11 anonim válasza:
Az ilyen helyeken csak azok vannak, akik az aljanépség az EU-n belül. Ezektöl sokat nem lehet várni viselkedés terén.
Pár hétig átmenetileg még elfogadható ott élni, de tartósan csak akkor, ha beleillesz ebbe a társaságba.
9/11 anonim válasza:
Én laktam egy helyen, ahol a szomszéd szobákban rövidebb-hosszabb ideig laktak munkások, 2-3-an egy szobában. Az első hónapban 450 eurót fizettem egy szobáért, utána 400+villanyt, ez valamennyivel több volt, mint az ugyanabban a városban az albérlet. Münchenben nyilván drágább.
10/11 anonim válasza:
felsö ausztriarol tudok infokat...400-ert van ifjusagi szallo küllön szoba, külön fürdövel, wc-vel..bejelentett lakcim..csak a konyha közös..laktam ket ilyen tipusuban ..kibirhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!