Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyikek a legjobb kérdőív...

Melyikek a legjobb kérdőív kitöltős oldalak?

Figyelt kérdés

18/f

Elég szarul érzem magam hogy sokszor kell a szüleimtől pénzt kérnem. Ezért gondoltam hogy belevágok egy ilyenbe. Sajnos gimnazista vagyok és nincs semmilyen képesítésem se. Diákmelókkal meg az a bajom hogy nyelvvizsga és edzés mellett nincs lenne időm rá.

Érdekelne hogy milyen összegben szoktak fizetni ezek a cégek. És hogy elég-e az ott megkeresett pénz arra hogy tudjam finanszírozni a 2 legszeretettebb hobbimat: az autózást és a motorozást.

Illetve melyikek a legmegbízhatóbb és legjobban fizető oldalak?

2018. márc. 26. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Egy forintot nem fogsz keresni ilyen marhaságokkal. Érdekes autózni, motorozni lenne időd, melózni nem. Én is edzem, hobbi erőemelő vagyok, mellette fejlesztem magam és mégis tudok 8-10 órákat dolgozni. Te csak a semmivel akarsz pénzt csinálni de nem fogsz.
2018. márc. 26. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz!!!

A tanulás és edzés hétköznap minden időmet elveszi. Kivéve a péntek estémet. Utána szombat délelőtt szintén edzés. Utána van egyedül szabadidőm ami motorozás, autózás + barátnőmmel vagyok, de azért ez se teljesen szabadidő mert készülnöm a jövő hétre + a nyelvvizsgáimra. A vasárnap meg általában úgy ahogy van elmegy tanulásra.

2018. márc. 26. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Ha kérdőíveket akarsz kitöltetni, menj be a legközelebbi Zepter irodába. Ott szívesen látnak majd.
2018. márc. 26. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
1-es már félig válaszolt a kérdésedre, hogy ezzel egy ft-ot sem fogsz keresni, én annyival kiegészíteném, hogy ez kb. úgy néz ki, hogy beregisztrálsz, 3-4 hetente kapsz egy kérdőívet, a múltkor írta itt valaki, hogy fél év alatt nagyjából 1.500 ft-nál tart.
2018. márc. 26. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

fél év alatt 1500ft az hülyeség.. Szerintem egy év alatt simám összeszedsz 50-100 dollárt.

Egyébként meg, kérj a szüleidtől, ha tudtak neked autót, meg motort venni, fizetik a nyelvvizsgáid biztos gazdag szüleid vannak.

2018. márc. 26. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincsen saját autóm, se motorom. És azt sem mondanám hogy gazdagok lennénk. A szüleim autójával járok néha hétvégénként haveromékkal kocsikázni meg motorozni az ő autóikkal. De tervben van 1 motor amibe csak azzal a feltétellel mennenek bele hogy ha tudom fizetni.
2018. márc. 26. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jó kiállású/ fellépésű vagy, beszélsz nyelveket, elmehetsz alkalmi munkára rendezvényszervező céghez (felszolgálni, 'hoszteszkedni', "rendezőnek", esetleg tolmácsolni) rendezvényekre (nagyobb kiállítás/szakvásár, konferencia, céges buli, bál, stb.)

Diákkoromban az egyetem mellett ezt csináltam.

Ez gyors pénz, ugyanakkor nem vagy lekötve, és kapcsolatépítésnek is felfoghatod.

A másik pedig a terméktesztelés volt, különböző fókuszcsoportoknak voltam a tagja. (Utóbbiért ált. étk. v. vásárlási utalványt + termékeket kaptunk.)

2018. ápr. 16. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!