Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetésemelés nélkül-mennyi...

Fizetésemelés nélkül-mennyi időn után hagynátok ott a munkahelyet?

Figyelt kérdés

Ha a munkahelyetek évek óta petákot se emelt mennyi idő az ami után azt mondanátok hogy na jó ennyi volt, elhúztam?

Egyéb körülményektől függetlenül?

2018. márc. 25. 11:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Már ha meglesz a hely még 5 év múlva amit kétlek egyébként.
2018. márc. 25. 17:09
 12/25 A jó édes ***** válasza:
68%
A jelenlegi munkaerőpiaci viszonyok szerintem nem egyéb körülmények. Azért a sok évnyi tapasztalatért amiért a jelenlegi cég nem ad egy petákot sem, mások szívesen kifizetnének +30-40% bért is. Szóval ha van piacképes ajánlat, akkor azonnal.
2018. márc. 25. 17:26
 13/25 A kérdező kommentje:

"Azért a sok évnyi tapasztalatért amiért a jelenlegi cég nem ad egy petákot sem, mások szívesen kifizetnének +30-40% bért is. "

Hát én álláskeresései során nemhogy 30%-kal többet nem találtam hanem még olyan helyet se amely legalább ennyit adna.

Vagyis ha elmennék oda ahova esetleg fel is vesznek ott nem többet még ennyit se kapnék.

Tapasztalat. Gyakorlati álláskeresési tapasztalat.

2018. márc. 25. 17:31
 14/25 anonim ***** válasza:

"Azért a sok évnyi tapasztalatért amiért a jelenlegi cég nem ad egy petákot sem..."

Nem minden tapasztalat ér pénzt a munkaerőpiacon. Egy betanított sori munkás vagy irodai adminisztrátor tudása semmit sem ér, amint kilép a kapun. Mindkettő a saját cége termelő- vagy adminisztratív rendszerét ismeri, új munkahelyen 0-ról kell kezdeni a betanításukat.

2018. márc. 25. 17:36
 15/25 anonim ***** válasza:

"Vagyis ha elmennék oda ahova esetleg fel is vesznek ott nem többet még ennyit se kapnék. "

Hat ezaz, latod, hogy a jelenlegi viszonyok mellett tul vagy fizetve, ugyhogy ne pampogj!

2018. márc. 25. 17:45
 16/25 anonim ***** válasza:

"Azért a sok évnyi tapasztalatért amiért a jelenlegi cég nem ad egy petákot sem, mások szívesen kifizetnének +30-40% bért is. "

Egy arufeltolto/elado/takarito "karriere" elso eveben tanul. Utana maar nincs hova fejlodnie. Egy szakorvos, merno, kozgazdasz elete vegeig tanul es fejlodik, ha akar, igy tudja novelni az erteket.

2018. márc. 25. 17:47
 17/25 A kérdező kommentje:

"Egy arufeltolto/elado/takarito "karriere" elso eveben tanul. "

Inkább első hetében max hónapjában.

2018. márc. 25. 17:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Egyébként jellemző nálatok az elvándorlás? Mert ha igen, akkor a munkáltatónak lehetne egy mutató.
2018. márc. 25. 19:22
 19/25 A kérdező kommentje:

Abszolút jellemző de kutyát se érdekli hogy elmegy mindenki ha jön is új.

Hiába a szar pénz hiába keresnek (állítólag) már az árufeltöltők is jobban, a vezetés leszarja. Hol érdekli őket ha megy de jön is.

Majd ha már nem jön, akkor majd megy majd a kapkodás de az az idő nem jött el, sztem nem is fog.

Mindig lesz olyan lúzer nyomoronc aki eljön ide diplomával szakmunkakörbe btto 200-ért még annyiért se néha.

2018. márc. 25. 19:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is dettó ez a felállás, hihetetlen a népvándorlás és bocsátanak is el embereket. De valahogy mégis jön ide valaki.
2018. márc. 25. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!