A Sberbank back office területen mennyire fizet jól? Valaki dolgozik ott?
Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 13:49
1/8 anonim válasza:
sokan dolgoznak ott 200 bruttó és 3 milla bruttó között vana fizetés
2/8 A kérdező kommentje:
2018. márc. 23. 15:10
3/8 anonim válasza:
szerintem olyan 300 bruttó körül kérhetsz
4/8 A kérdező kommentje:
jól van, én is annyira gondoltam, hisz nem kérnek diplomát és magas nyelvtudást sem.
2018. márc. 23. 15:13
5/8 anonim válasza:
Diploma nélkül sehol sem fizetnek túl, bankszektorban pláne nem. Túl sokat már csak azért sem fognak, mert ezt simán rálőcsölik egy gyakornokra ingyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Mindegy, igazából van diplomám, elsősorban diplomás állásokat is keresek, de ezek is megtetszettek a leírás alapján
2018. márc. 23. 19:38
7/8 anonim válasza:
Kb. másfél éve jelentkeztem Sberbankos back office pozira és bruttó 250-et ajánlottak (nem fogadtam el).
8/8 anonim válasza:
Mindegy, hogy van-e diplomád, ha nem elvárás. A fizu azzal nem emelkedik sajnos. Azt veszik fel, aki a legkevesebbet kéri... sajnos (ez tapasztalat) bruttó 270 körül lehet kérni, bár konkrétan nem láttam, milyen pozíciót linkeltél, az ún. 'Munkatársi' pozicioknál nagyjából ennyi, de ennél keresnek kevesebbet is. (Nettó 150e fttól mennek kb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!