Diákmunka nyárra? Lehetőségek?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit, de a nyáron szeretnék dolgozni és ezzel valamennyi pénzt keresni. 18 éves lány vagyok, Ózd mellet lakom. Van angol középfokú nyelvvizsgám, ECDL bizim és jogsim is.2010. jún. 10. 15:36
1/10 anonim válasza:
és idáig mit próbáltál tenni az ügy érdekében? látogattál diákmunka lapokat? bementél diákszövetkezetbe beléptél vagy valami?
2/10 anonim válasza:
nos, ha a munkakereséssel is annyit foglalkozol mint ezzel a kérdéssel az oldalon, akkor tuti nem fogsz találni. amíg másoktól várod, h a szádba adják a galambokat...
3/10 A kérdező kommentje:
bementem....szerintetek ha nem mentem volna be akkor kérdeznék?..nah mind1 ...bementem és csak árufeltöltői ámáunáka ávan áaázt pedi nem szeretném:S
2010. jún. 11. 20:19
4/10 anonim válasza:
hát ha válogatsz, akkor munka nélkül maradsz....
5/10 A kérdező kommentje:
ez nem válogatás....menjen az árufeltöltőnek aki nem rendelkezik olyan képességekkel mint én!
2010. jún. 12. 09:44
6/10 anonim válasza:
Jajj kicsilány,fel kéne nőni.Ez nem a rózsaszín álomvilág hanem a kőkemény valóság.Ha majd felnőssz és nem lessz pénzed nem mondhatod azt a boltban,hogy hátdekérem én ilyen meg olyan iskolát végeztem de nem adnak munkát.Ha árufeltöltőre van kereslet menj annak,ne válogass hercegnő.
7/10 anonim válasza:
"menjen az árufeltöltőnek aki nem rendelkezik olyan képességekkel mint én!"
Nekem 2 nyelvvizsgám van, multicégnél voltam szakmai gyakornok, mégis nyáron egy gyorséttermben fogok dolgozni.
Nem a képzettségemnek képességeimnek megfelelő munka, de munka. Ez vagy az egész nyaras koplalás és csóróság, mert más nemigen van.
Szép dolog az önbecsülés, de kenyeret nem tudsz belőle venni. (elvégre van munka csak neked derogál)
8/10 anonim válasza:
Az kimaradt hogy végzős MSC-s egyetemista leszek jövőre
9/10 A kérdező kommentje:
szerintem a gyorséttermi munka is jobb mint ez...
2010. jún. 16. 15:29
10/10 anonim válasza:
Nekem pedig felsőfokú angolom van, közép orosz, és lassan egy diplomám. Mégis örülök, ha látok árufeltöltő munkát, mert ennél van ám rosszabb is, pl. a kukoricázás, cukorrépa kapálás. Ha muszáj, akkor el kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!