Dolgoznátok pár hónapig (nettó 120000 Ft-ért), csak azért, hogy otthon tiszta vizet önthessünk a pohárba?
Költözni kell, egyértelmű.
"Arra gondoltam, hogy próbaképpen elmegyek dolgozni csak azért, hogy itthon boruljon a bili."
Jó ötlet.
Hát 13-as, tudod, az önállóság meg a nem ápolás az nem ugyanaz a dolog: egy 9 éves gyerek, ha hány meg hasmenése van, hadd ne menjen már egyedül az orvoshoz!! És ha mindent kihány és rosszul van, hadd ne Ő főzze már a teát a fene nagy önállóságban - ne húzd már fel az agyam... :D
Arról nem beszélve, hogy ha kiszárad a gyerek, mert nincs otthon a szülő és ne adj Isten kórházba kerül, a szülőt fogják először elővenni.
Az önállóságra nevelés nem ott kezdődik, hogy a beteg gyereket magára hagyom, mert dolgoznom kell menni.
Te tolni fogod a kocsit egyébként? Mert én is ~90 km-t megyek átlagos napokon kátyús, retek úton kocsival és az 1 óra... Plusz az ebédszünetet és utazást ne számold már munkának az utazási költséget pedig ne vond le, mert elsőre merőben más képet mutat.
Az ilyen játszmázásnak meg semmi értelme nem lesz. Tanulj meg nyíltan kiállni magadért és felszólalni az adott helyzet ellen, ha nem tetszik. De az ilyen gyerekes játszmákat felejtsd el.
"A felmenőink viszont a munkahely hiánya miatt állandóan kritizálnak, persze részükről a segítség az nulla."
38 éves vagy ahogy látom, nem kéne a szülőkre mutogatni már, hogy nem segítenek, az emberek nagy része úgy a húszas évei elején megtanul nem anyucitól-apucitól várni mindent, pláne ha összehozott két gyereket.
# 16 "Te tolni fogod a kocsit egyébként? Mert én is ~90 km-t megyek átlagos napokon kátyús, retek úton kocsival és az 1 óra... "
Te egy igazi troll vagy. Szerinted ki hiszi ezt el?
"Te egy igazi troll vagy. Szerinted ki hiszi ezt el?"
Mindenki, aki vezetett már és tud számolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!