Ntmlan kérdése:
Tudtok jól fizető állást az országban, ami szállást is ad?
Figyelt kérdés
Főként tapasztalatokra lennék kívancsi!2018. márc. 18. 07:29
1/7 anonim válasza:
Ó hogyne, persze. Max gyári munkák, munkásszállóval, ahol 3-4 pernahajderrel lehet dagonyázni a "sárban". Én is kínlódok évek óta, keresem a jót, hát nem találom. Meghoztam döntést, jelentkezek közmunkára inkább és maradok a seggemen.
3/7 anonim válasza:
Meg a 6 általános elég legyen hozzá, és fizessen legalább 400ezer nettót?
4/7 anonim válasza:
Persze, multik magyarországi leányvállalata van, hogy fizeti a külföldi vezető szállását is.
5/7 anonim válasza:
Honvédség, havi 300 nettó lazán megvan ha határon vagy
6/7 A kérdező kommentje:
#2 Még nem tudom milyen területre lennék alkalmas, de főként szellemi munkában érzem jobban otthon magam.
#3 Pontosan az ilyen kötekedőket akartam elkerülni, mint te. Ilyen válaszokra senki sem kíváncsi. Egyébként érettségivel rendelkezem.
#4 Például?
#5 Ez nem túl hihető. Tapasztalat van ezzel kapcsolatban?
2018. márc. 22. 15:19
7/7 anonim válasza:
#5 ös vagyok, igen katona vagyok, az alap bér érettségivel 170 nettó most, plusz cafetéria (4000 Ft szép kártya, 8000 Ft kajajegy helyett pénzben utálják) A határ a 12 órázás+hétvége miatt nyomja meg, tavaly 2 hét határ 2 hét laktanya, 360 metrót utaltak, plusz cafetéria. Szóval nem kamu, nyugodtan menj be egy toborzóba kérdezz utána ha érdekel. Amúgy szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!