Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Üdvözlök mindenkit! Szerintete...

Üdvözlök mindenkit! Szerintetek ez hiheto?

Figyelt kérdés
Az egyik másodunokatestvérem radiológus pályakezdő orvos. Valószínűleg nemsokára úgymond ,,szakorvos" lesz de Luxemburgba tervez menni ahol már kapott is egy állásajánlatot. Nem akartam elhinni, hogy 28000Ft az órabére. Nem napi ÓRA. Édesanyám jogász és szerintem nettóban nem keres annyit amennyit ő ott egy nap alatt megkeresne. Főleg, hogy szerintem egy radiológuson nincs nagy felelősség az orvosi szakmában. És különben is sokallom nagyon ezt a fizetést. Nyílván külföld de még ha mérnökként megértem, de orvosként. Van itt olyan ember aki dolgozott orvosként itt nyugaton? Tényleg ennyire jól keresnek? Egyébként nem birom az uncsim. Azt hiszi, hogy elvégzett egy orvosit o szarta a spanyolviaszt.
2018. márc. 17. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem ezt mondtam . És a mérnöknek is fontos a feladata. Ő tervezi a házakat. Ha valamit rosszul tervez az is eletekbe kerulhet ha rádől egy emberre a ház. Egy szóval nem mondtam ezt.
2018. márc. 17. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk tanulj piacképes szakmát,nyelveket kitaposod a beleidet munkában,és go külföld.

Ennyi,nem irigykedni kellene,és igen nem elég neki magasabb igényei vannak,ha neked 300k nettó jó pénz attól màs ebbõl éhen hal.

2018. márc. 18. 07:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Nyílván őt az zavarja, hogy itthon nem abban a szakmában van, hogy hálapénzt kapjon vagy magánpraxisa legyen így hát itthon be kell érnie a havi brutto 500-al +ügyelet vagy mi. Közben így is többet keres mint az anyukámnál (jogász) és apukámnál aki közlekedési mérnök. És nem tudom manapság mi számít normális szakmának.
2018. márc. 18. 08:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem is értem hogy hogy jött a 60%os adó az elején?!

És hogy válaszoljak is, teljesen reális.

2018. márc. 21. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!