Szerintetek tényleg lehet pénzt keresni azzal, hogy online kérdőíveket tölt ki az ember?
Van olyan aki így keres pénzt közületek?
mennyire biztonságos ez? Kiváncsi lennék rá, hogy megéri-e?
vagy a nagy részük becsapás?
És ha igen, akkor mi a céljuk a megszerzett adatokkal?
Annyi otthoni munkát kínálnak, de honnan lehet tudni, hogy melyik nem csak átverés?
Bár régi kérdés..., de az én lassan már 10 éves tapasztalatom az, h az ingyenes lehetőségekkel igazándiból vagy csak nagyon keveset lehet keresni, vagy várhatóan ki sem fizetnek.
A marketagentnél én is tag voltam, ritkán küldenek kérdőívet, de megbízhatóak, viszont sok zsét ott se várj.
Ha van kereted arra, h netes üzletekbe részt vegyél, akkor szerintem pont, h inkább azokkal foglalkozz...engem eddig, amikbe én dolgoztam azok mind ki is fizettek...persze óvatosnak kell lenni, mert sok köztük az átverés...én, ha külföldi oldalról is van szó úgy szoktam leginkább ellenőrizni, h a régebbi tagoktól kérek kifizetési bizonylatot, de a legtöbb esetben alapból is megosztják.
Az, h mi átverés, és mi nem szerintem leginkább így lehet eldönteni, ma már azoknak sem szabad hinni, akik azt mondják, h az, mert sok netes cégnek van ellen tábora is, tehát nem érdektelenül állítanak ilyesmit.
Ha bárki ilyesmibe vág bele, hosszú távon senki se tervezzen csak ezekre...csak is saját tapasztalat alapján, mert hogy egyből komolyabb bevételhez a befizetős rendszerek által se lehet jutni, és hátha vkinek megy is és abból a dologból is él meg az egyáltalán nem biztos, h az új belépőnek is menni fog.
Szia!
Igen lehet pénzt keresni kérdőív kitöltéssel. Vannak kamu oldalak szépszámmal, de vannak megbízható fizető oldalak is. Veszíteni nem tudsz mert ingyenes regisztráció után emailban küldik a felméréseket és amikor kitöltötted pénzzel jutaémazzák. Általában kérdőívenként $0.50-$2.5 lehet keresni, szóval meggazdagodni ebből nem fogsz, de pl. 10perc kérdőív kitöltésért 500Ft szerintem jó! Egyébként a kérdőív hosszától is függ az összeg nagysága.
Szerintem ezek a kérdőíves alakok csak kihasználják az emberek kiszolgáltatott helyzetét és játszadoznak velük, szórakoznak az emberek nyomorán.
Nekem a mai napig küldözgetik az e-maileket, hogy töltsek ki kérdőíveket, de úgy törlöm ki őket ahogy vannak. Miután zsinórban háromszor engem is úgy megszivattak, mint az előző válaszolót már meg se nézem mit küldenek, nem vagyok vevő a hülyeségeikre. Azt sem tartom kizártnak, hogy ezeket a kérdőíveseket ugyanaz a személy/cég üzemelteti, mert bár több helyen is regisztrálva vagyok, mindig egyszerre érkeznek tőlük az e-mailek.
A marketagent amúgy tényleg működik, de évi párezer forintnál többet nehéz keresni. Én egy ideje nem is töltögetem a kérdőíveket, bár inkább azért, mert nincs időm rá. Aki tudja, hogy működik egy piackutatás, nem lepődik meg rajta, ha pár kérdés után kiírja a rendszer, hogy bocs, de nem neked szól. Ha van egy kérdőív, minden esetben elküldik neked, de ha mondjuk egy adott korosztályból már elegen kitöltötték, és te is ebbe a korosztályba tartozol, akkor az életkor megadása után közli a rendszer, hogy már nem aktuális a kérdőív.
Én már kaptam tőlük kifizetést, de ebből megélni nem lehet. Ha érdekel, és néha van 10-15 perced kitölteni ezeket, akkor párezer forintot kereshetsz.
Nyilván vannak módszerek a neten, amivel lehet keresni, de ez inkább saját vállalkozás, nem pedig mások által kitalált kattintgatós dolog. Sok esetben havi néhány tízezer forintért is annyit kell dolgozni, amennyi munkával már jóval többet is lehetne, de ez már egyéni szerencse, tudás és kapcsolatrendszer kérdése is persze.
A magyar országos panel tényleg működik, nem átverés.Nekem már fizettek, igaz elég kevés kérdőív jön, kampányszerűen.Ez inkább talált pénz, én úgy hívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!