Hátrány az újrajelentkezés egy pozícióra?
Ha például jelentkeztek pályakezdőként egy állásra, de nem sikerül, majd később, 1-2 év múlva újra megpróbálkozok ugyan arra a pozícióra. Az évek során tapasztalatot szerzek, de nincs ebben a munkáltatóba, hogy először nem sikerült, akkor annak oka van?
Ugyan így, ha már tapasztalattal rendelkezve jelentkezek, nem sikerült, és évekkel később újra, ott is hátrány?
Ahány ház annyi szokás. Ez nálam,nálunk, az én megyémben, városomban, úgy megy, hogy nagyon megjegyzik az embert és tudnak nagyon haragtartóak, bosszúállóak lenni az emberek.
Mertem dolgozni 2014-ben, 1-1,5 hónapot egy tescoban, aztán ott hagytam. 2015 óta, hiába is jelentkezek, elutasítanak. Már egy A/4-es oldal van tele az elutasítva visszajelzésükkel.
Hiányszakma esetében meg (?) visszahalottam egyszer valakitől,hogy a vezető azt mondta, inkább zárják be az osztályt, de akkor sem vesz fel dolgozni. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!