A sparban 220. 000 bruttó a havi bérem. Nem vagyok elégedett vele. Hova menjek el dolgozni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 21:10
1/11 anonim válasza:
nekem 186.000 volt és maradok a seggemen
2/11 anonim válasza:
Pályázd meg az üzletvezetői pozíciót.
4/11 anonim válasza:
Mennyi a nettója , hány órát nyomsz milyen beosztásban , ebben van e túlóra vagy fekete meló stb ?
5/11 anonim válasza:
Menj a Morgan Stanley-hez quant-nak.
6/11 anonim válasza:
Ne menj a Morgan stanleyhez quantnak, vagy ha mész akkor külföldre mert 10szer annyit fizetnek ott :(
7/11 anonim válasza:
Jogos, New Yorkban evi 150-200k-tol indul a fizu.
8/11 anonim válasza:
Ha van a környékeden Lidl, akkor ott 8 órás pozícióban ennél lényegesebb többet tudsz keresni. (Ha ezen a pályán kívánsz maradni persze)
9/11 anonim válasza:
10 évig dolgoztam Tescoba nincs az a pénz amiért mégegyszer a kereskedelembe menjek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!