22 évesen mit kezdjek 5 millió forinttal?
Figyelt kérdés
Egy elég jónak mondható munkahelyem van, ha ezt így ki lehet fejteni a havi 600.000 Ft bevétel megvan, Magyarországon, nem Ausztriában.
Összejött az elmúlt évben 5 millió forint, amit a legjobb módon szeretnék “befektetni”.
Valamibe be kellene fektetnem, vagy forgatni? Mibe?
Vagy vegyek belőle egy kocsit amit már régóta szeretnék? Így viszont mindjárt elkölteném a pénzt.
2018. márc. 11. 11:04
11/13 anonim válasza:
Azért olyan szomorú, mikor más így dobálózik a pénzzel, én meg vérrel-verejtékkel kaparom össze az iskolára való :(
12/13 anonim válasza:
“Ha tízezer forint értékben vennék sorsjegyeket, szerintetek lenne értelme, vagy csak kidobnál a pénzt?”
Attól függ, milyen sorsjegy. Ha ezt tudjuk, akkor ki lehet számolni, hogy mennyi esély van a nyerésre.
13/13 A kérdező kommentje:
#9-re reagáltam, nem akarok sorsjegyeket venni. Csupán csak egy másik kérdezőtől idéztem.
2018. márc. 13. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!