Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A ti önéletrajzotok milyen...

A ti önéletrajzotok milyen betűtípussal és mekkora betűmérettel van megírva?

Figyelt kérdés

2018. márc. 9. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdemes cifrázni meg variálni, mert csak idegesítő olvasni. Times New Roman, 12
2018. márc. 9. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Szintén times new roman 12, a bekezdések címe (alapadatok, végzettség stb szavak) 14-es
2018. márc. 9. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
10-es verdana
2018. márc. 9. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Arial Narrow, 11, kék-narancs szín az önéletrajzom
2018. márc. 9. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy a 2esnek.
2018. márc. 9. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
24%

Fogalmam sincs, szerintem semmi jelentősége. Olvasható legyen oszt kész.

Önéletrajz lényege állítólag csak annyi, hogy behívjanak interjúra.

2018. márc. 9. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
#6, én nem olvasok önéletrajzot, azt hívtam be interjúra, akié igényesen volt szerkesztve...mondjuk, asszisztenst vettem fel, de úgy néz ki mérnököt is interjúztatnom kell, azoktól is minimum elvárás az igényesség, olyan borzadály cvk jönnek be, hogy kegyetlen, hogy ír meg valaki egy műveleti utasítást, ha egy cvt sem sikerül?
2018. márc. 9. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Garamond 11,5

Van ami nagyobb betűméret, vagy kiemelt, plusz sorközökre figyelés, hogy áttekinthető legyen, ne túl zsúfolt, de ne is üres hatású.

2018. márc. 10. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
9%

Arial és 10-es betűméret.

Én amondó vagyok, hogy 10-11-es betűméret az optimális, kisebb térközökkel. Így sűrűbbnek, tartalmasabbnak hat. Igazából a lényeg úgyis az, mit írsz bele, de nem árt ha az egésznek van egy igényessége, átláthatósága. Érdemes próba nyomtatást is csinálni, mert a legtöbbször kinyomtatják mikor behívnak interjúra, ne akkor derüljön ki, hogy béna az egész.

2018. márc. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!