Szeretnék területi képviselőként elhelyezkedni. Hol lehetséges?
Szia.Én területi képviselő vagyok egy élelmiszer ipari cégnél.15 éve vagyok képviselő.Álom melónak tűnik kívülről,mert a külső szemlélők azt látják,hogy kocsi,telefon,tablet,boltba-be-boltba ki stb.El kell keserítselek... te egy képviselői állás mellett,ahol be vagy normálisan jelentve(nem kérnek vállalkozóit)ott nem fogsz tudni futárkodni,max. hétvégén.
-képviselőként jó esetben 8 óra munka,de van hogy több
-általában GPS van a kocsiban,és a legtöbb esetben a főnökök-rá-rá néznek,hogy hol jársz..
-túra tervet kapsz v. azt csinálsz amikor belépsz,amit 90%-ban bekell tartanod...
-ha olyan a cég és tablettel dolgozol mindenféle statisztikákat töltenek le pl. boltban töltött idő stb.
-Forgalmi tervek vannak kiírva,amit ha nem hozol,ugrott a bónusz egésze v. egy része és csak a fix. fizetésedet kapod....
rengeteget tudnék még írni a bolti munkáról,központi megállapodások be kell tartattni a bolttal stb..
Tehát,nem egyszerű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!