Könyvelői álláspályázatra jelentkezve mennyi fizetést lehet kérni Pest megyében?
Szeptembertől kisfiam óvodás lesz,így elkezdtem kutakodni állás ügyben.Végzettségem alapján mérlegképes könyvelő vagyok, de nem dolgoztam még könyvelési területen. Közgazdász (pénzügy-számvitel szak) fősuli megvan (nyelvvizsga kellene még hozzá). Gyakorlatom eddig közszférában volt...házipénztár,tárgyieszköz,készletek,árubeszerzés,kimenő-bejövő számlák rögzítése,utalás,külföldi-belföldi kiküldetés,adminisztrációs
feladatok...stb.7-8 év munkatapasztalat. Ezen kívül ECDL vizsgával és Okj gazdasági és szakstatisztikai ügyintéző bizonyítvánnyal rendelkezem. Eddig a max fizetésem bruttó 180ezer ft volt. Manapság mennyi fizetést lehet kérni könyvelés állásra illetve az előbb felsorolt pénzügyi állasokra is érdekelnének hogy kb.mennyit kérhetnék ha esetleg nem sikerülne a könyvelési területen állast találnom? Úgy érzem a középfokú garantált bérminimumtól már kissé többet szeretnék kérni,túlzásokba nem esve...kíváncsi lennék hasonló területeken kb.mennyi fizetést lehet kérni?
Szia kérdező,
Régi kérdés, de azóta hogy alakultak a dolgaid? Sikerült feljebb tornázniba béred itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!