Összesítve a munkaórákat 15 napot dolgozni diákmelóban, hogy aztán nyáron 35 napra elmehessek nyaralni? Nektek megérné?
Én 15 napot dolgoztam hogy nyáron 1 hétre elmehessek Rómába.
Mi a retket diákmunkázol, hogy 15 nap alatt 35 nap nyaralás jön ki? Mert én bruttó 500-at keresek.
"Napi 6 órába kaptak 3000 Ft-ot tavaly novemberben."
Az valami fekete munka lehetett. Mondjuk jó hülyék ha vállalták. Elmegy McDonald's vagy bárhova diákmunkára és többet kap.
Nekem nem érné meg.
A nyugis hétköznapok többet érnek nekem, mint a nyaralás. Sulizom még.
#7 Az egyik péntekenként van 8 órában amikor amúgy sincs órám, a másik pedig változóban esténként 17-21-ig heti 2-3 alkalommal, de akkor megyek amikor akarok és beírom magam.
#8 Hosszútávon ha milliókat adnának sem dolgoznék ilyen helyen, mi értelme van annak hogy úgy élsz, hogy utálod a munkád, az életed? Ja, hát elég sok ember ilyen önsanyargató birka.
Valami "nagyon komoly", napi 13 megrendeléses új pizzéria volt :-)
Én a büfékben napi nettó 7400-8200-at adok ( szakképzettségtől függően ) 8 órára, egyszerűsítettben bejelentve az alkalmazottaknak. Azért is csodálkoztam rajta én is, miután jöttek hitelbe kajálni :-)
Diákszövetkezet, bruttó 1100-1200-ért küldene diákot óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!