Otthon végezhető munka 18 év alatt?
Gimnazista vagyok, 17 éves, és szeretnék pénzt keresni a gimnázium mellett.
Mivel nincs időm elmenni dolgozni, ezért valamilyen otthoni munkát keresnék, amit úgy osztok be magamnak, ahogy nekem jó.
Milyen témakörben, illetve milyen fajta munkákat ajánlanátok? (Tehát nem konkrét álláshirdetéseket várok, hanem valami lehetőséget, irányt, amerre elindulhatok keresgélni, mivel nem tudom elképzelni, mit lehet ennyi idősen csinálni munkaként otthon! Legfőképp online érdekelne.)
Rendben, köszönöm. :)
Valaki mondana példákat, hogy miket kell programozni, mikkel foglalkozik egy 18 év alatti programozó (bár szerintem mialatt én kitanulom magamnak a programozás rejtelmeit, addig megleszek már 18 éves)? Ezek milyen cégek egyáltalán, akik nem nézik, hogy ki vagy? :D
Freelanceren milyen munkák vannak? Van olyan, amihez nem kell magasabb szintű informatikai, vagy bármilyen tudás?
Megéri ott keresgélni? Megbízható oldal? :)
Régen szerettem rajzolni, érdekelt is, de sajnos ez a lendület mára elfogyott, már nem szeretem úgy, és nem is gyakoroltam régóta, de egy jó ötlet alapvetően.
Mondjuk a grafikus több mindent rejthet magában...
Eddig nem nagyon volt időm, de már megnéztem, és biztos fogok találni megfelelőt, de még mindig nem tudom, hogy ez hogyan működik pontosan, minden nagyon új...
Főleg azért lesz egy kicsit nehezebb nekem, mert én inkább a németet értem jobban, mint az angolt (kb. 2 éve tanulom). Van német is ezen az oldalon, ha jól láttam, de nem sok. :)
A neten 18 év alatt nem mutogathatod magad, tehát ezt felejtsed el kérdező!
Mivel nem írtad mihez értesz, ennek az a kifele mutatott jelentése, hogy semmihez, így marad az, hogy kivárod a 18-adik életévedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!