Szerintetek Sopronba mennyi ember költözik még?
Figyelt kérdés
Vége lesz valamikor ennek a boomnak? A végén a fél ország Győr megyében fog lakni.2018. febr. 24. 23:16
1/11 Gál Zoé válasza:
Nem költöznek oda elegen. Facebookon a budapesti munkakereső csoportokban minden második ember megkérdezi, hogy szállást adnak-e, miközben alig adnak valahol szállást Pesten ilyen összeszerelői munkákhoz. Mániájuk a Budapestre költözés, azért ilyenek az albérletárak, mert 8 általánossal is fel akarnak költözni az emberek. Győr-Moson-Sopron megyébe meg várnák őket sok szeretettel, de mégse akar oda menni senki. Még ingyen szállással se. Hülyék ezek mind.
2/11 anonim válasza:
Remélem hogy nem sokan. Az utóbbi 10 évben nagyon durván megváltozott a város, egyszerűen nem ennyi emberre tervezték. Dugók minden nap, bűnözés, borsodi cigók, az albi/ingatlan árak az egekben.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom , hogy az Orbánék mit csinálnak, valahol az országban semmi, csak úgy tűnik mintha lenne ott valami, más megyékben meg habzsi dőzsi. Csak innen ahol most vagyok, 50-60 ezer ember biztos, hogy elment a munkanélküliség miatt az elmúlt egy néhány év leforgása alatt és még mindig nincs vége.
4/11 anonim válasza:
2011-ben az Elcoteq zrt becsődölt, kb. úgy 14 itt eltöltött év után kivonultak az országból, kivonultak Pécsről. Az egész megyének ez a cég adott munkát. Azóta itt új munkahelyek nem teremtődtek, itt nincsenek nagy gyárak, cégek, mint Bp-en, vagy Győrben,vagy bárhol máshol. Az a pár eü-i intézmény, meg kereskedelmi egység egy zárt kör, oda nem lehet bejutni dolgozni. Elmenekült, elmenekül innen mindenki.
5/11 anonim válasza:
..., meg kereskedelmi egység AMI VAN ***
6/11 anonim válasza:
Míg Ausztriába lehet munkát vállalni addig bizony nőni fog Sopron lakossága szerintem elég erősen. De ez teljesen érthető is. Én csodálkoztam, hogy a város népességének növekedése nem volt ennél is gyorsabb.
7/11 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy tönkreteszik az élhető szerethető városkánkat! Itt még biztonságban érzem magam ha utcára megyek, de sajnos ez az érzés tűnőben van! Nézzetek körül a Tesco és környéken hétvégén egyszerűen ijesztő és lehangoló miféle emberek vannak itt!
8/11 anonim válasza:
Szerintem sajnos még csak most fog beindulni.. Viszik a hírét a rokonok irányába, hogy "Ja még van meló bőven, gyere te is." és jön a fél család (amit amúgy megértek.. csak hát nem jöhet mindenki ide) de nézz körül itt gyakorin. Itt is viszonylag elég sűrűn felteszik a kérdést, hogy "tényleg lehet ingázni?" "tényleg a fél megye átjár? " "Tényleg ennyire jó?"
9/11 A kérdező kommentje:
Be kéne őket korlátozni valahogy, mert már marhára idegesítenek.
2018. febr. 26. 17:51
10/11 anonim válasza:
Mindenkit, hisz ez az egész megyére jellemzővé vált. Sopronban sokkal könnyebben érezhető, mert egy elég kis város (bár ilyen építkezési rohamok között 3-5 év és akkora lesz a város, mint Győr kb... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!