Ha az önéletrajzomban csak az e-mail címemet adom meg?
Figyelt kérdés
Jelenleg van állásom, ha hívnának, biztos bent lennék, ott meg nem tudok beszélni, mindenki kagylózik...2018. febr. 24. 12:01
1/5 anonim válasza:
És? Felveszed és megkéred, hogy 5 után hívjon újra
2/5 anonim válasza:
Velem eddig mindig telefonon vették fel a kapcsolatot. Szvsz ha nem adsz meg telefonszámot akkor kukázzák is a CV-det.
Az viszont teljesen standard kérés, hogy kérsz egy visszahívást 5 után. A legtöbb HR-es amúgy is késő délután hív.
3/5 anonim válasza:
... es ha kagyloznak? Kimesz, telefonalsz, visszamesz.
Sose ertettem ezeket, minek kell azzal foglalkozni hogy 'jaaaaaj mit gondolnak majd akkor', a te eleted, nem az ovek.
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen add meg a telefonszámod, és ha épp mikor hívnak nem tudod felvenni kimész és visszahívod őket. Nekem is így van és sose szokta se a visszahívott fél problémának tekinteni, se kollégáim, hogy kimentem telefonálni.
5/5 anonim válasza:
Telefonszámot nem adsz, akkor a kutya nem is fog keresni.
Engem is telefonon kerestek, nem volt semmi interjú, semmi mellébeszélés. Felhívtak hogy ide kellene menni dolgozni, helyszínre, projektre és másnap mehettem.
Azt meg megteheted, hogy visszahívást kérsz későbbre, vagy kimész egy kávéra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!