Lehet gáz belőle? Van munkahelyem de bejelöltem egy csoportot a fb-on hogy állást keresek és a munkahelyem észrevette,
"Ok pedig egy csinos viszontlatassal leallitjak a fizu emeles igenyt :)"
Igen, de feltételezem, hogy a kérdező azért nézelődik másfelé, mert nem érzi jól magát ott, s állást keres.
Úgy meg gondolom, nem rázná meg túlságosan.
És szerintem nem olyan nagy baj, ha megtudják a munkáltatók, hogy elégedetlen a munkavállaló - mint ahogy írta is valaki: nyilván nem az álommelójában van, mert akkor eszébe sem jutna keresni.
Csak egy kis adalék: tegnap láttam egy álláshirdetést, ahol napi munkaidő HAJNALI 4 órától 13:30-ig (9 és fél óra) és nettó 130-at ajánlottak (+ 9 ezer közlekedésre). Nem szokásom álláshirdetéseket kritizálni, de ez már nálam is kiverte a biztosítékot. Még 4 órakor felkelni sem semmi, de hogy addigra (közlekedés nincs) munkaképes állapotban megjelenni, s 9 és fél órát dolgozni ennyiért - hát ez már kissé sok.
Tudom, miről beszélek, mert csináltam a hajnali felkelést.
Miért lenne gond? Sőt ha fontosnak vagy nekik még lehet fizetésemelést is adnak.
Ha egy egyszerű adatrögzítő vagy amit találnak 10 perc alatt 20-t, akkor nem foglalkoznak vele, várják mikor mondasz fel, max megkérnek ne egyik napról a másikra mondj fel, felmondási időd alatt találnak mást.
Ha olyan szakmában dolgozol, ahol munkaerőhiány van vagy számít a tehetség és tehetséges vagy, ilyenkor megpróbálnak marasztalni béremeléssel. Persze ha pár havonta játszol ezzel, hogy találtál mást, adjanak fizetésemelést, egyszercsak munkanélkül maradsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!