Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek Átverés vagy igaz...

Szerintetek Átverés vagy igaz lehet?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy munkára el is küldtek mindent dolgot amit kikellet tölteni.

és ezt is odaírták :>

A munka elkezdéséhez szükséges egy 2.600- Ft. Adminisztrációs költség befizetése, amit az egy hónap próbaidő letelte után jóváírunk.

és h hova kell utalnom

Amúgy erről szól az egész.

Cégünk faladata az, hogy más külső cégek megbízásából különböző tárgyakat, figurákat, ékszereket, ajándéktárgyakat kell összeszerelni, csomagolni, felcímkézni a megadott útmutató alapján; vagy ezen kész termékekről kell információt szolgáltatni az érdeklődőknek, valamint a beérkező megrendeléseket továbbítani, elektronikus vagy postai úton. Természetesen a munkához szükséges felszereléseket (borítékolás esetében a postai költségek. Adminisztrációs munka esetén e-mail cím és kiegészítő programok) a cégünk biztosítja. Az elvégzendő munkát futárunktól kapja meg minden héten hétfő reggel Az elvégzett munkákat mi minden esetben ellenőrizzük, helyességét és pontosságát a következő hétfőn, az új feladatokkal együtt küldve igazoljuk vissza. Minden munkavállaló kap egy titkos regisztrációs kódot, így ezzel beazonosítva magát kell elküldeni az elvégzett munkát.

A kifizetések hetente, hétfőn történnek, amit a futárunktól lehet átvenni és aláírásával, valamint kódjával igazolni kell a kifizetés megtörténtét.

Szerintetek kamu vagy lehet alapja és próbáljam meg?

Előre is köszönöm a "normális" válaszokat.

2010. jún. 8. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Átverésnek tűnik, de nem biztos, hogy az. Írtatok alá valamilyen szerződést, vagy csak úgy be kell fizetned a 2.600 Ft-ot, és szóbeli igéret, hogy majd lesz valami?
2010. jún. 8. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Húú hát

azt is irták igen h küldenek szerződést

csak nem tudom h előtte vagy utána kell utalnom

Ezt irják

Ezt követően 8 munkanapon belül megküldjük a regisztrációs adatlapját, mely tartalmazza a cégünk és Ön közti megállapodást, a megbízási szerződés három példányát, munkaköri leírást és a fizetések átutalásához szükséges megállapodást is (Amennyiben azt bankszámlájára kéri utaltatni).

Szerintem utalás után küldik.

2010. jún. 8. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Átverés.
2010. jún. 8. 16:27
 4/7 anonim válasza:
szerintem hogyha átverés lenne akkor nem 2600at kéne befizetni
2010. jún. 8. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:

én azért megpróbálom hátha :$

köszönöm az eddigi válaszokat:)

2010. jún. 8. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A "háthánál" azért vannak életképesebb üzleti ötletek. Például, ha olyan embertől kapod az ajánlatot, akiben megbízol.
2010. jún. 8. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehúzás + adatgyüjtés..

De ezekszerint te legalább az adataidat elküldted :D

Abból is tudnak pénzt csinálni csak még kell hozzá sok tízezer ilyen veréb, hogy meglegyen az adatbázis..

2010. jún. 9. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!