Na akkor mennyit is keres egy kezdő villamosmérnök?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Én mindig is azt hallottam, hogy mennyire jól keresnek a mérnökök. Egy kezdő mérnök akár 200 nettót is megkereshet! Erre sorra látom, hogy ma már a betanított, előképzettséget nem igénylő munkák is 150 nettótól indulnak. Akinek van pappírja az általában 200 nettó is megkapja. De akkor mennyit keres egy kezdő mérnök/programozó? (Az árak Budapesten értendők.)
BSc-vel nettó 200-220 ezer forint, ha valami érdekesebb szakirányt végzett, talán 240.000 is megvan.
MSc-vel nettó 250-300 ezer között.
Munkahely függő, egy volt évfolyamtársam 160 nettót keres, a másik amelyik hajlandó volt másik munkahelyet keresni és utazni egy keveset 240 körül keres.
Kezdőként reális a 160-200.
Párom kezdő developerként kapott 200-at.
Dev2-esként majd' 10 év szakmai tapasztalattal 280-at :D Vicc, kijött Svácjba, keres 7000 frankot ugyanarra a munkára (az majdnem kétmilla)
"Párom kezdő developerként kapott 200-at.
Dev2-esként majd' 10 év szakmai tapasztalattal 280-at :D Vicc, kijött Svácjba, keres 7000 frankot ugyanarra a munkára (az majdnem kétmilla)"
Valóban egy vicc lehet az illető, ha 10 év tapasztalattal még mindig csak nettó 280-at keresett, főleg programozóként. Valamit elég szarul csinált.
Kezdő villamosmérnök, BP, autóipar, nettó 285.
1 év munkatapasztalat után nettó 350.
De olyat is hallottam, hogy kezdőként is megadják a 350-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!