21 év tapasztalattal nem birok munkát találni?
Figyelt kérdés
Diplomás egészségügyi ápolóként 21 év munkatapasztalattal baleseti osztályon, nem bírok munkát találni vagy ahol találok is 110 ezret adnának aminek a felét utazásra kéne költenem hogy be járjak dolgozni, 40 éves vagyok és kb 200 helyre adtam be az önéletrajzom de semmi2018. febr. 16. 11:07
1/9 anonim válasza:
Hol laksz? Költözés nem jött szóba? Szerintem nyiss a magánkürházak felé ha van arra elérhető.
2/9 anonim válasza:
Irány nyugateuróapa...
Százával keresik az égéségügyi dolgozókat és szépen meg is fizetik őket!
3/9 anonim válasza:
Irány Ausztria, Németország és barátai. Itthon eleve marhaság ilyen állásban dolgozni.
4/9 anonim válasza:
Távolsági utazást tömegközlekedés eseténen 86%-ban kötelező támogatni.
5/9 anonim válasza:
4-es: lehet, hogy kotelezo tamogatni (ami a kerdezo felvetesere jo valasz lenne), de gyakorlatilag el se jut odaig a bejaros dolgozo. A legtobb helyen inkabb azt veszik fel aki helyi. Meg pesten belul is hatrany, ha tobb kerulettel arrebb laksz. Nem nagy hatrany, de hatrany. Nyilvan nem azert, mert nem tudsz bejarni, de baleset, vagy barmi varatlan dolog miatt kisebb esellyel fogsz kesni/nem beerni, ha helyi hulye vagy. :)
6/9 anonim válasza:
És szeretnél még ebben dolgozni ? mert én már nem szeretnék a helyedben. Annyi más, szép terület, dolog létezik az életben és még jobban is fizetnek, vagy pont ilyen siralmasan.
7/9 anonim válasza:
Utolsó, és ha kórházba kerülsz, akkor ki fog ellátni, ha minden egészségügyi dolgozónak azt üzenet hagyja ott az állását?
8/9 anonim válasza:
Utolsó, nem tűnt neked még fel, hogy a sárból, a kukából kiszedett emberek az eü dolgozók , ilyenek mindig voltak és lesznek. Én egy percig nem bánom, hogy nem vagyok benne a körben, pedig ez a szakmám, ezt tanultam és éppen elég volt az a néhány év amit arra áldoztam, hogy ütöttem vertem az ajtót, hogy dolgozhassak. Ha nem hát nem, nem csak ez van a világon, lehet élni másból is !
9/9 anonim válasza:
Menjél ki a francba, otthon nem fogsz kelleni a kutyának sem.
Bár nyelvtudás nélkül külföldön sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!