Kilépő papírok - rossz dátum?
Figyelt kérdés
2018. február 7-től új cégnél dolgozok, a régi munkahelyem azonban most küldte a kilépő papírokat és azon február 9 szerepel, mint ott töltött utolsó nap. Pedig ez nem így van! Valamit elrontott a munkaügyes. Holnap felhívom, hogy mi a teendő ez ügyben, de járt más is így esetleg? Fogalmam sincs mi van, lehet összekeverték mással a dátumot? Csak most ezzel nekem csináltak gondot, főleg hogy pénzügyileg is február 9-el számoltak le...2018. febr. 12. 17:21
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy maradt szabid, és emiatt lett így később a munkaviszony utolsó napja?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem szabi, akkor könnyebb lenne a helyzet.
2018. febr. 12. 18:12
3/8 anonim válasza:
És mégis mi gondod származik ebből? Két nappal tovább volt munkaviszonyod, az újnak ehhez semmi köze.
4/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy az új helyen február 8-al álltam munkába. Ergo február 8-án a nyilvántartás szerint 2 cégnél "dolgoztam", ami ugye törvénybe ütköző.
2018. febr. 12. 19:33
5/8 anonim válasza:
dehogy törvénybe ütköző, honnan szedted???
6/8 anonim válasza:
Milyen törvénybe ütközik? Annyi munkahelyed lehet, amennyit akarsz, csak a régit értesítened kell az újról (ebben az esetben nyilván nem).
7/8 anonim válasza:
#4: miért lenne törvénybe ütköző?
8/8 anonim válasza:
Semmilyen törvény nem tiltja azt, hogy egy időben akár több munkaviszonyod is fennálljon. Még akkor sem, ha mind a kettő (vagy több is) "teljes" munkaidős, ha meg tudod oldani, és nem látja egyik munkahely sem a kárát, hogy kifacsarod magad.
Tehát inkább ne telefonálj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!